Apple Vision Pro’da Yanınızdaki Biri Kulaklığınızı Kontrol Edebilir

Kusur, nispeten minimal olsa da, yine de can sıkıcı olabilir. Özellikle, halka açık bir yerde Vision Pro kullanıyorsanız, birileri sizinle uğraşabilir.

2 mins read

Apple’ın yeni nesil kulaklığı Vision Pro, etkileyici el izleme özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak, bu özellikler aynı zamanda komik bir kontrol kusuruna da yol açmaktadır.

Yanınızdaki biri, parmaklarını Vision Pro sensörlerinin önüne koyarak kulaklığınızı kontrol edebilir. Bu, sizin için öğelere tıklamasına veya genel olarak kulaklığınızı kullanmasına olanak tanır.



Bu kusur, CNET’in Vision Pro ile ilgili uygulamalı incelemesinde de belirtilmiştir. İncelemede, yazar, başka birinin kulaklığıyla oynadığını ve yanlışlıkla bir uygulamayı başlattığını bildirdi.

Kontrol kusuru, Vision Pro’nun şu anda yalnızca ellerle kontrol edilebilmesinden kaynaklanmaktadır. Bu, başka birinin kulaklığınızı kontrol etmek için parmaklarını sensörlerin önüne koymasını kolaylaştırır.

Kusur, nispeten minimal olsa da, yine de can sıkıcı olabilir. Özellikle, halka açık bir yerde Vision Pro kullanıyorsanız, birileri sizinle uğraşabilir.

Umarım Apple, yazılımı geliştirerek bu kusuru düzeltebilir. Ancak, şu anda, Vision Pro’yu kullanırken dikkatli olmanız ve kulaklığınızı başkalarından korumanız önemlidir.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381