Kuo, Apple Vision Pro’nun WWDC’den önce ABD dışında piyasaya sürüleceğini söylüyor

2 mins read

Apple Vision Pro’nun 2 Şubat’ta Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülmesi planlanırken, Apple henüz uluslararası kullanılabilirlikle ilgili ayrıntıları paylaşmadı. Salı günü yayınlanan yeni bir raporda, Apple analisti Ming-Chi Kuo, uluslararası alıcılar için beklemenin çok uzun olmayabileceğini söylüyor…

Apple’ın Vision Pro’yu WWDC 2024’ten önce ABD pazarı dışında piyasaya sürmesi muhtemel,” diyor Kuo. Kuo bunu birkaç farklı faktöre bağlıyor.

“Apple, WWDC 2024’te visionOS ile ilgili daha fazla geliştirme detayını küresel geliştiricilerle paylaşmayı planlıyor. Apple, Vision Pro’yu WWDC 2024’ten önce ABD dışındaki pazarlarda piyasaya sürebilirse, bu visionOS’un küresel geliştirme ekosistemini teşvik etmek için faydalı olacaktır.”
“Apple’ın Vision Pro’yu henüz ABD dışındaki pazarlarda piyasaya sürmemesinin nedenleri arasında 1) Vision Pro’nun ilk tedarikinin sınırlı olması, 2) öncelikle ABD pazarındaki satış sürecinin sorunsuz ilerlemesinin sağlanması ve 3) algoritmaların diğer ülkelerdeki düzenlemelere uyacak şekilde değiştirilmesi için gereken zaman yer alıyor.”
Başlangıçtaki tedarik kısıtlamalarının ötesinde, Apple’ın Vision Pro’yu uluslararası pazara sunma çabalarında karşılaşacağı pek çok başka lojistik engel de var. Örneğin, reçeteli lenslerle ilgili süreç ülkeden ülkeye değişiyor. Apple perakende mağazaları da Vision Pro satın alma sürecinde büyük bir rol oynuyor ve Apple’ın perakende çalışanlarını uygun şekilde eğitmesi zaman alıyor.

Yine de, Kuo’ya inanılacak olursa, Vision Pro muhtemelen Haziran ayından önce ABD dışındaki en azından bazı ülkelerde piyasaya sürülecek.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381