Emeklilere Bayram İkramiyeleri 3 Bin Lira Olarak Belirlendi

1 min read
Emeklilere Bayram İkramiyeleri 3 Bin Lira Olarak Belirlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi‘nde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin, “Bayram ikramiyelerinin 3 bin lira olarak belirlendiği doğru mu?” sorusuna Işıkhan, “Evet, doğru. Yasa Meclis tarafından onaylandı. Ödeme tarihlerini planlıyoruz. Bayram öncesinde emeklilerimizin hesaplarına yatırılacak. En iyi rakamları vermeyi tercih ediyoruz ama koşullara göre hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetler sunacağız.” şeklinde yanıtladı.

Bakan Işıkhan, Bağ-Kur’luların sigorta prim gün sayısının SSK’lılarınkine eşitlenmesi konusundaki çalışmalarla ilgili soruya ise, “Bu da orta vadeli planlarımız arasında yer alıyordu. Düzenlemeye alacağız tabii.” cevabını verdi.

İstihdamın artırılması ve kayıt dışılığın azaltılmasının en önemli hedefleri olduğunu vurgulayan Işıkhan, ayrıca Emekliler Yılı kapsamında emeklilere yönelik desteklerin devam ettiğini ve çalışmaların sürdüğünü belirtti.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386