Geleceğin Oyunları’na Yoğun İlgi: Biletler Neredeyse Tamamen Tükendi!

Games of the Future Kalabalıkları Çekiyor, Biletler Neredeyse Tükendi

2 mins read
Geleceğin Oyunları'na Yoğun İlgi: Biletler Neredeyse Tamamen Tükendi!

Çığır açan bir fizyolojik spor etkinliği olan Geleceğin Oyunları‘nın Rusya’nın Kazan kentinde başlamasının ardından sadece üç gün içinde çevrimdışı biletlerin neredeyse tamamı satıldı.

Tataristan Spor Bakanı Vladimir Leonov’a göre Cumartesi günü itibariyle toplam 80,000 biletin yaklaşık %97’si satılmış durumda. “Neredeyse hiç bilet kalmadı” diyen Leonov gazetecilere şunları söyledi: “Ama eğer şahsen izleyemiyorsanız, herkesi her şeyin yer aldığı yayın platformlarına davet ediyoruz.”

Geleneksel ve elektronik sporları bir araya getiren yenilikçi yarışma 21 Şubat’ta başladı ve 3 Mart’a kadar devam edecek. Tataristan’daki dokuz ve Soçi’deki bir spor tesisinde 100’den fazla ülkeden 2,000’den fazla katılımcı 21 disiplinde yarışıyor.

Bilet satışları güçlü olsa da, etkinliğin organizatörleri daha önce Oyunların benzersiz doğası nedeniyle çevrimiçi izleyiciyi tercih ettiklerini belirtmişlerdi. Hedefleri, etkinlik boyunca canlı yayınlar aracılığıyla 3 milyar görüntüleme ve 250 milyon tekil izleyiciye ulaşmak.

Bilet bulamayanlar Geleceğin Oyunlarını Rus federal TV kanalı Match TV, turnuvanın resmi web sitesi ve VK Play, Trovo ve Twitch gibi yayın platformlarından canlı olarak izleyebilirler.

Bu coşkulu tepki, fijital sporlara yönelik artan ilginin ve Geleceğin Oyunları’nın büyük bir uluslararası spor etkinliği olma potansiyelinin altını çizmektedir.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.