Yan Dal Uzmanlarına Müjde: Tüm İllerde Sözleşmeli Pozisyonlar Açılıyor!

2 mins read

Ankara ve İstanbul hariç tüm illerde yan dal uzmanı hekimler için 4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli pozisyonlar açılıyor. Müjdeyi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada duyurdu.

Bakan Koca, yan dal uzmanlarının ek ödeme tavanında artış sağlayan yasal düzenlemenin önceki gün Meclis’te kabul edildiğini hatırlatarak, “Yeni bir gelişmeyi daha duyurmak istiyorum: Ankara ve İstanbul hariç tüm illerimizde yan dal uzmanı hekimlerimiz için 4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli pozisyonlar açılacak. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu düzenleme ile:

  • Yan dal uzmanlarının ek ödeme tavanları artacak.
  • Ankara ve İstanbul hariç tüm illerde yan dal uzmanı hekimler için yeni iş imkanları oluşacak.
  • Kamu sağlık hizmetlerine erişim artacak.

Sözleşmeli pozisyonlara başvuru şartları ve diğer detaylar Sağlık Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Bakan Koca’nın açıklaması sağlık camiasında büyük sevinçle karşılandı. Yan dal uzmanları, uzun süredir ek ödeme tavanlarının artırılması ve daha fazla iş imkanı talep ediyordu.

Bu düzenlemenin, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine ve yan dal uzmanlarının motivasyonlarının artmasına katkı sağlayacağı belirtiliyor.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386