Uber, Hindistan’a Yatırımını Artırıyor!

Uber, Hindistan'ın büyüyen pazarına yatırım yaparak yeni bir cephede savaşa giriyor!

2 mins read
Uber Increases Investment in India!

Uber, Amerika dışındaki büyük pazarlardaki hakimiyetini artırmak için Hindistan’a yatırımlarını artırmaya karar verdi. Yüksek nüfuslu Hint halkının büyük potansiyelinden faydalanmak isteyen şirket, özellikle ülkedeki scooter ve motosiklet hizmetlerinin sayısını ve kalitesini geliştirmeye odaklanacak.

Uber CEO’su Dara Khosrowshahi, Hindistan için beklenmedik sürprizleri olduğunu ve ülkedeki faaliyetleri hakkında uzun vadeli bir bakış açısına sahip olduklarını açıkladı. Scooter ve motorsiklet ulaşımını sektörün en zorlu alanlarından biri olarak nitelendiren Khosrowshahi, otobüs ulaşımı için de devrimsel bir hizmet sunabileceklerini belirtti. Hint hükümetinin de ülkeye yeni yatırımcılar çekme politikası kapsamında Uber’e bazı teşvikler sağlayabileceği konuşuluyor.

Çin ve Uzakdoğu Asya’daki hizmetlerini durduran Uber’in bu hamlesi birçok kişiyi şaşırtmış durumda. Bu durum, ilk yıllık kazancına imza atan şirketin yeni bir pazarlama stratejisine adam attığını gösteriyor olabilir.

Alım gücü düşük olan ülkelerden olan Hindistan’da doğru bir fiyat belirleme taktiği izlemek de kritik bir önem taşıyor. Firmanın uzun vadede ne kadar başarılı olacağını ise önümüzdeki zamanda hep beraber göreceğiz.

Uber’in Hindistan’a yatırımı ülkedeki ulaşım sektörü için önemli bir gelişme. Bu yatırımın hem Uber hem de Hindistan için nasıl sonuçlanacağı ise önümüzdeki dönemde görülecek.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386