Tarım ve Orman Bakanlığı’na 1500 Tarım İşçisi Alımı Başlıyor!

1 min read

1500 yeni iş imkanı: Tarım ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alacağını duyurdu. Bu sayede, tarım sektöründe yeni iş imkanları da oluşacak.

Başvurular 19 Şubat’a kadar: Adaylar, 19 Şubat 2024 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sayfası (www.iskur.gov.tr) üzerinden başvuru yapabilecekler.

Şartlar ve bilgiler: Aranan şartlar ve diğer bilgiler İŞKUR’un internet sitesinde yayımlanacak.

Kura ile belirleme: İşe alınacak işçiler, 27 Şubat 2024 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek. Kura yeri ve saati ile diğer bilgiler Bakanlığın internet sitesinden duyurulacak.

Bakan Yumaklı’dan “Hayırlı olsun” mesajı: Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor, yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 1500 tarım işçisi alımı, tarım sektöründe yeni bir heyecan yarattı. Başvurmak isteyen adayların, İŞKUR’un internet sitesini takip etmesi ve gerekli şartları incelemesi tavsiye edilir.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386