YouTube’un eski CEO’sunun oğlu Marco Troper ölü bulundu

2 mins read

Eski YouTube CEO’su Susan Wojcicki’nin 19 yaşındaki oğlu Marco Troper, Berkeley’deki California Üniversitesi’ndeki yurt odasında ölü bulundu.

Eski YouTube CEO’su Susan Wojcicki’nin oğlu Marco Troper 19 yaşında hayatını kaybetti.
ABD basınında yer alan haberlere göre, matematik bölümü birinci sınıf öğrencisi Marco Troper, saat 16:23 sularında Clark Kerr kampüsündeki yatakhanesinde tepkisiz bir şekilde bulundu.

Troper’in acil sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı bildirildi.
Polis olay yerinde herhangi bir cinayet belirtisi olmadığını söylerken, Troper’ın büyükannesi Esther Wojcicki, gencin aşırı dozda uyuşturucudan öldüğüne inandığını söyledi:

“Bir ilaç aldı ve içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey varsa, o da uyuşturucu olduğudur.”

Esther sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Marco dünyanın en nazik, sevgi dolu, akıllı, komik ve güzel insanıydı,” dedi:

Marco’nun hayatı çok kısa sürdü. Onun kaçıracağı ve hep birlikte kaçıracağımız tüm fırsatları ve yaşam deneyimlerini düşünerek hepimiz yıkıldık. Marco, hepimiz seni seviyoruz ve hayal edebileceğinden çok daha fazla özlüyoruz.

LİNK


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381