Godzilla Minus One Yönetmeni Devam Filmiyle İlgili Hayal Kırıklığı Yaratan Gelişmeleri Paylaştı

Godzilla Minus One'ın yönetmeni, filmin olası devamıyla ilgili son gelişmeleri paylaştı...

4 mins read

Godzilla Minus One geçtiğimiz sonbaharda dünya çapında vizyona girmeye başladığından beri dünyayı kasıp kavuruyor, ancak filmin arkasındaki yönetmen filmin potansiyel devam filmi hakkında hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme paylaştı! Godzilla Minus One, Toho’nun tüm franchise tarihinde eleştirel ve ticari açıdan en başarılı yapımlardan biri oldu, bu nedenle potansiyel bir devam filmi ihtimal dışı değil. Dahası, filmin son anlarında Godzilla’nın geri dönüşünün sinyalleri veriliyor, ancak bu yazının yazıldığı sırada henüz bir devam filmi resmi olarak duyurulmadı.

Godzilla Minus One’ın bir şekilde devamının çekilip çekilmeyeceğini merakla bekleyenler için, filmin arkasındaki yönetmen ne yazık ki filmin gidişatıyla ilgili hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme paylaştı. Olası devam filmi hakkında HJ Web’e konuşan Godzilla Minus One’ın yönetmeni Takashi Yamazaki, kendisiyle yeni bir film hakkında henüz bir görüşme yapılmadığını belirtmekle kalmıyor, aynı zamanda bir sonraki filmi başka bir yönetmenin üstlenmesi halinde üzüleceğini söylüyor: “Hayır, hayır, böyle bir konuşma yok. Ama bir sonraki Godzilla filmini yönetmesi için başka biri seçilirse biraz üzülebilirim.”

Godzilla Minus One Yönetmeni Devam Filmiyle İlgili Hayal Kırıklığı Yaratan Gelişmeleri Paylaştı 1
Godzilla Minus One’ın oyuncu kadrosunda Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada ve Munetaka Aoki yer alıyor (Toho)

Godzilla Minus One’ın Devam Filmi mi Çekiliyor?

“Hayır, hayır, böyle bir konuşma yok. Ama bir sonraki Godzilla filmini yönetmesi için başka biri seçilirse biraz üzülebilirim” diye söze başladı Yamazaki. “Birisi ‘Bir sonraki Godzilla’yı yönetecek kişi bu’ dediğinde, ‘Ah! Biri ‘Lütfen yap’ dediğinde de ‘Ah!’ diyorum (gülüyor) Eğer bir sonraki filmi ben yönetecek olsaydım, bu filmin devamını çekmek isterdim ama arka arkaya iki bağımsız Godzilla filmi olduğu için, sanırım bir sonraki filmde muhtemelen bir düşman canavar yer almak zorunda kalacak.”

Godzilla Minus One’ın devamı için henüz bir adım atılmamış olsa da, ilk filmin arkasındaki yönetmen kesinlikle ilgileniyor ve aklında yeni bir hikaye bile olabilir. Ancak şu an itibariyle Godzilla Minus One dünyanın dört bir yanındaki sinemalarda son gösterimini tamamlıyor. Filmin bu yazı yazıldığı sırada henüz herhangi bir ev medyası veya dijital platform sürümü duyurulmadı.

haberin kaynağı:https://comicbook.com/


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381