“Epstein’ın madamı” Hapishanede Her şeyi Anlatan Bir Kitap Yazıyor

Epstein Madamı'nın pedofil ile bağları hakkındaki 'yanlış bilgilerle' mücadele etmek için parmaklıklar ardında anı kitabı yazdığını açıkladı

5 mins read

Hüküm giymiş “Epstein’ın madamı” Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein ile olan bağları hakkında ‘yanlış bilgi’ olarak nitelendirdiği şeylerle mücadele etmek için parmaklıklar arkasından her şeyi anlatan bir anı kitabı yazıyor.

62 yaşındaki Maxwell, hapishane arkadaşlarını, Epstein’ın ortaklarının isimlerini veren ve çarpık damatlık imparatorluğunun yeni ayrıntılarını özetleyen mahkeme belgelerinin yakın zamanda yayınlanmasıyla ilgili duydukları her şeyi görmezden gelmeye çağırdı.



Gözden düşmüş sosyetik, Florida’daki FCI Tallahassee’de 20 yıllık cezasını çekerken takıntılı bir şekilde üzerinde çalıştığı yeni kitabında ‘gerçeği’ paylaşacağına söz verdi.

Ancak içeridekiler, hapisteki madamın sonunda itirafta bulunmasını beklemeyin, çünkü Maxwell’in anı kitabının amacı onu temize çıkarmak ve ona göre yanlış bir şey yapmadığını kanıtlamak olacak.

Daily Mail’e konuşan Maxwell’e yakın bir kaynak, “Yanlış bir şey yapmadığını düşünüyor. İnsanlar kitabı okuyunca suçlamalarında düşeceğine inanıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak, “Max, haberlerde verilen belgelerin yanlış olduğunu söylüyor. Ona göre hakikat, sadece onun yazacağı kitapla ortaya çıkacak” dedi.

Insiders say the disgraced British socialite intends to clear her name ¿ as opposed to coming clean ¿ and hopes the tome will exonerate her

62 yaşındaki Maxwell, geçen yıl şubatta hakkında verilen hükme itiraz etmiş ve Epstein’in seks şebekesiyle ilgili bedel ödeyen tek kişinin kendisi olduğunu söylemişti.

Maxwell ayrıca davaya bakan hakim ve savcıların bir dizi “ölümcül hata” yaptıklarını iddia etmişti.

Daily Mail’e konuşan kaynak Maxwell’in yazdığı taslak metinleri cezaevinde sakladığı dolapları sürekli değiştirdiğini ve metinlerin çalınmasından veya sızmasından korktuğunu aktardı.

Haberde ayrıca Maxwell’in kitabın yazım sürecini tamamladığı ve yayımlamak için doğru zamanı beklediği iddia edildi.

Maxwell’in anılarını kitaplaştıracağına yönelik iddialar, Epstein davasında yaklaşık 5 bin sayfalık 215 belgenin kamuya açılmasından birkaç hafta önce geldi.

Belgelerde Epstein’in tüm dünyaki güçlü bağlantıları ve kurbanları kandırmak için kullandığı metotlara ilişkin detaylar yer alıyordu.

Epstein ve Maxwell davası

ABD’de en küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altı onlarca kız çocuğuna yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan tutuklanan yatırım fonu yöneticisi Epstein, 2019’da kaldığı Manhattan’daki Metropolitan Hapishanesi’nin hücresinde intihar etmişti.

66 yaşındaki Epstein’in eski sevgilisi Ghislaine ise finansçının yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu gerekçesiyle Temmuz 2020’de tutuklanmıştı.

Britanya asıllı Maxwell, 29 Haziran 2022’de görülen duruşmada “reşit olmayan kız çocuklarının cinsel istismarına aracılık yapmaktan” 20 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Epstein’in dönemin ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve Birleşik Krallık York Dükü Prens Andrew gibi güçlü isimlerin yer aldığı çevrelerle yakın arkadaşlığı kamuoyunda tartışma konusu olmuştu.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381