Galaxy Fit 3 sızıntısı çok daha büyük bir ekrana sahip premium fitness takip cihazını ortaya çıkardı

3 mins read

Geçtiğimiz yıl Samsung’un Galaxy Watch akıllı saat serisini tamamlayacak yeni bir fitness takip cihazı üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Yaklaşan giyilebilir cihazın kaba tasarımı da ortaya çıkmıştı. Şimdi ise, Galaxy Fit 3’ün ilk görüntüleri sızdırıldı ve yaklaşan fitness takip cihazının tasarımını gözler önüne serdi.

Windows Report tarafından görüntüleri sızdırılan Galaxy Fit 3’ün Galaxy Fit 2’den çok daha büyük bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Şimdi daha çok bir akıllı saate benziyor, ancak muhtemelen Galaxy Watch’lar gibi Wear OS çalıştırmayacak. Nispeten ince çerçeveli dikdörtgen bir OLED ekrana sahip gibi görünüyor ve muhtemelen Fitbit Charge 6 ve Xiaomi Band 8 gibi modellerle rekabet edecek. Sağ tarafında tek bir düğme bulunuyor. Bir hoparlörü yok gibi görünüyor, bu nedenle çağrıları yanıtlama veya tam teşekküllü bir sanal sesli asistana sahip olmayabilir.

Galaxy Fit 3 sızıntısı çok daha büyük bir ekrana sahip premium fitness takip cihazını ortaya çıkardı 1

Bu görüntülerde Galaxy Fit 3’ü pembe/altın renk tonunda görebilirsiniz. Arkasında bir kalp atış hızı sensörü ve şarj için iki pogo-pin konektörü var. Daha fazla konfor için saat benzeri bir silikon kayışı var, ancak değiştirilebilir gibi görünmüyor. Galaxy Fit ve Galaxy Fit 2’de bulunmayan GPS’e sahip olabilir. Ayrıca Bluetooth müzik akışı özelliğine de sahip olabilir, ancak ancak resmi duyurudan sonra emin olabiliriz.

Eğer Wear OS çalıştırmıyorsa, ki öyle görünüyor, tek bir şarjla bir ya da iki hafta çalışabilecek bir cihaza bakıyor olabiliriz. Ancak, Galaxy Watch serisinde sevdiğimiz akıllı uygulamalara sahip olmayacak. Galaxy Fit 2, 2020 yılında sadece 59 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü ve Samsung’un daha büyük bir ekran gibi eklenen özellikler sayesinde Galaxy Fit 3’ün fiyatını biraz artırması mümkün. Resmi bir duyuruyu ne zaman görebileceğimizden emin değiliz, ancak bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinde gerçekleşebilir.