Marvel, MC’de Merhum William Hurt’ün Yerini Alması İçin Harrison Ford’u İşe Aldı

4 mins read

Marvel Sinematik Evreni, Robert Downey, Jr’ın 2008 yılında “Iron Man” ile serinin başlamasına yardımcı olmasından ve ardından güneşin altındaki hemen hemen her film yıldızının aksiyona katılmak istemesi için kapıyı açmasından bu yana yıldız gücünden yoksun kalmadı. Neredeyse 15 yıl sonra Kevin Feige, Marvel’in başına geçtiğinden beri en büyük darbeyi vurmuş olabilir.

Bu yılki San Diego Comic-Con’dan beri bir “Thunderbolts” filminin 5. Aşamayı resmen sona erdireceğini biliyorduk ve bu da çizgi roman ekibi fantezisinin stüdyoda aktif olarak geliştirilmekte olduğuna dair önceki raporları doğruladı. Çizgi romanlardaki ekibin geleneksel tasvirlerine dayanarak, hayranlar Florence Pugh’un Yelena Belova’sı, Wyatt Russell’ın ABD Ajanı, Olga Kurylenko’nun Taskmaster’ı, Hannah John-Kamen’in Ghost’u ve daha fazlası gibi karakterlerden oluşan bir kadro bekliyorlardı. Birçok kişi Thaddeus “Thunderbolt” Ross’un da filmde önemli bir rol oynayacağını varsayıyordu. Ne yazık ki, aktör William Hurt’ün zamansız ölümü bu planları bozdu ama Marvel bir adım bile atmadı.

The Hot Mic With John Rocha and Jeff Sneider’da canlı yayında duyurulan haberin doğru olduğunu bağımsız olarak teyit edebiliriz. Thaddeus Ross rolü – evet, doğru okuyorsunuz – Harrison Ford ile yeniden canlandırılacak.

Thaddeus Ross, Harrison Ford ile yeniden canlandırıldı

Marvel, MC'de Merhum William Hurt'ün Yerini Alması İçin Harrison Ford'u İşe Aldı 1

Büyük franchise oyuncu seçimleri vardır, bir de büyük franchise oyuncu seçimleri vardır. Harrison Ford’un MCU’ya katılması kesinlikle ikincisi olarak nitelendirilebilir ve “Star Wars”, “Indiana Jones” ve “Blade Runner” yıldızı artık efsanevi özgeçmişine süper kahramanları da ekleyebileceği için Kevin Feige’in şapkasına güzel bir tüy koyuyor. Açıkçası, Ford’un yaşındaki bir adamdan gerçek aksiyon yolunda çok fazla şey yapması beklenmeyecektir (yine de, bir sonraki “Indiana Jones” devam filminin çekimlerini tamamladı), ancak kaynak materyal, Thaddeus Ross’un Thunderbolts anti kahraman ekibi için DC’nin Suicide Squad için Amanda Waller’ına benzer bir rol oynamasını sağladı.

Ford’un “Thunderbolts” filminde önemli bir rol oynayacağı varsayılabilirken, Sneider’ın bildirdiğine göre karakter olarak ilk çıkışını yaklaşan “Captain America “da yapacak: Yeni Dünya Düzeni” filminde oynayacağını bildirdi.

Elbette, Mark Ruffalo ve şimdi de Tatiana Maslany’nin kendi Hulk karakterlerine hayat vermek için kullandıkları türden bir hareket yakalama aygıtını Ford’un giymesi fikri insanın aklını kurcalıyor. Ne de olsa Ross, Marvel Comics’in sayfalarında “Kırmızı Hulk” oluyor. Ford’un özel rolü nasıl olursa olsun ve William Hurt’ün varlığı ne kadar özlenecek olursa olsun, bunun nasıl sonuçlanacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

“Thunderbolts” Jake Schreier (“Robot & Frank,” “Paper Towns”) tarafından yönetilecek ve 26 Temmuz 2024’te sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

haberin linki: https://www.slashfilm.com/925640/what-these-dc-villains-really-look-like-under-the-makeup/?utm_campaign=clip

 

 


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386