Bahreyn, girişimci ve yetenekli insanları çekmek için Altın İkamet Vizesi’ni başlattı

2 mins read
Bahreyn, girişimci ve yetenekli insanları çekmek için Altın İkamet Vizesi’ni başlattı

Bahreyn vasıflı kişileri, girişimcileri ve yatırımcıları cezbetmek için yeni bir tür kalıcı oturma vizesi uygulamaya başladı.

Bahreyn, girişimci ve yetenekli insanları çekmek için Altın İkamet Vizesi’ni başlattı

İçişleri Bakanlığı tarafından süresiz olarak yenileneceği açıklanan ‘Altın İkamet Vizesi’, Bahreyn’de çalışma hakkı, sınırsız giriş ve çıkış hakkı ve yakın aile üyeleri için ikamet hakkını içeriyor.

Körfez ülkelerindeki yabancıların istihdama bağlı olarak yalnızca birkaç yıl geçerli olan yenilenebilir vizeleri bulunuyor ve bu da kalış sürelerini sınırlıyor.

Bugün düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısında ifade edildiğine göre, Altın İkamet Vizesi ekonomik toparlanma planının bir parçası.

Altın İkamet Vizesi, Bahreyn’in rekabet gücünün artırılmasına, çeşitli ekonomik, yatırım ve hizmet sektörlerinde kalkınma yollarının desteklenmesine ve yeteneklerin ülkeye çekilmesine katkıda bulunacak.

Vizeye hak kazanmak için, bir kişinin Bahreyn’de en az beş yıl ikamet etmesi ve ayda en az 2 bin Bahreyn dinarı (5 bin 300 dolar) maaş alması gerekiyor.

Belirli bir değerin üzerinde mülk sahibi olanlar ve belirli kriterleri sağlayan çok yetenekli kişiler de buna hak kazanacak.

Bahreyn/Şarku’l Avsat

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381