Ruh Eşlerine İnanıyor musunuz?

9 mins read
Ruh Eşlerine İnanıyor musunuz?

Ruh Eşlerine İnanıyor musunuz?

Ruh Eşlerine İnanıyor musunuz?

  • Ruh eşine inanan insanlar, bir ilişki hakkındaki ilk izlenimlerine çok fazla ağırlık verirler.
  • Ruh eşine inananlar oldukça tatmin edici ilişkilere sahip olabilirler, ancak sorunlar ortaya çıktığında ilişkiden kopma eğilimindedirler.
  • İnsanlar ayrıca ilişkilerdeki sorunların aşılıp aşılamayacağına dair inançlara sahiptir.
  • İnançlarınız ne olursa olsun, inançların ilişkileri şekillendirebileceğini kabul etmek önemlidir.

İnsanların birlikte olması gerektiğini düşünüyor musunuz? Bu ruh eşleri bu gezegendeki milyarlarca insandan birbirlerini bulabiliyor mu? Öyleyse, araştırmacıların kader inançları dediği şeyde yüksek olabilirsiniz. Bunlar, insanların uyumlu olup olmadıklarına dair inançlardır. Ve bir ilişkinin işe yarayıp yaramayacağı baştan belirlenir.

Kader İnançları

Ruh eşlerine inanıyorsanız, kesinlikle yalnız değilsiniz. Kader inançları her yerdedir ve en iyi romantizm olaylarından bazılarının temelini oluşturur. Büyüdüğümüz tüm talihsiz sevgilileri bir düşünün. Eminim şu anda ruh eşleri hakkında beş film isimlendirebilirsin (aklıma gelenleri kabul etmiyorum, ama bu hafta sonu Descendants’ı kızım ve ruh eşlerimde belirgin bir şekilde yer alan Descendants‘ı izledim).

Ruh eşlerine inanmak ilham vericidir ve ruh eşiniz olduğuna inandığınız kişiyi bulmak sizi bir Hollywood romantizminin yıldızı gibi hissettirebilir. Ancak bu inançların, ilişkilerin zaman içinde nasıl geliştiği konusunda da sonuçları vardır. Ruh eşine inanan insanlar, başlangıçta ilişkilerinde daha mutlu olma eğilimindedir – kişinin “tek” olma potansiyeli olduğunu düşünmeseler, bir ilişkiye girmeye zahmet etmezler. Ve çok tatmin edici ilişkilere girenler, ilişkide daha uzun süre kalma eğilimindedir. Ancak ilişki baştan beri tatmin edici olmadığında, onu bitirmek için hızlı davranırlar (ve “hayalet” için daha uygundurlar). Kadere inanan insanlar yavaş yavaş kaynamak yerine havai fişek arıyorlar.

Bununla birlikte, sorunlar ortaya çıktığında işler sarsılabilir – her ilişki işe yarar, ancak kadere gerçekten inanan insanlar, ilişkideki sorunları, ilişkinin “amaçlanan” olmadığının bir işareti olarak görerek işe koyma olasılığı daha düşük olabilir olmak. ” Belki de sorun, partnerinizin sizin kadar doğa aşığı olmadığını keşfetmek ya da tatillerde kimin ailesini ziyaret edeceğiniz konusunda ilk kavganızı yapmaktır. Belki de balayı aşaması geçmiştir ve ilişki eskisi kadar eğlenceli değildir. Kader inançlarına sahip insanlar, problemi çözmeye çalışmak yerine, problemi görmezden gelme veya inkar etme ve ilişkiden kopma eğilimindedir.

Büyüme İnançları

Kader inançları, insanların ilişkiler hakkında sahip oldukları tek inanç değildir. Araştırmacılar ayrıca büyüme inançlarını tartışıyor. Kader inançları, ilişkinin ilk izlenimleriyle ilgili inançlara atıfta bulunurken (olması gerekip gerekmediğini erken bilerek), büyüme inançları insanların ilişkilerdeki sorunların anlamı hakkındaki inançlarına atıfta bulunur. Büyüme inançlarına sahip insanlar sorunları aşılabilecek bir şey olarak görürler. İdeal olmayan ilişkilerin bile, insanlar işe koyulursa daha da güçlenebileceğini düşünüyorlar. Daha güçlü büyüme inançlarına sahip insanlar, erken dönemde pek tatmin edici olmasa bile bir ilişkide ısrar etme, arkadaşlıkları ilişkiye dönüştürme ve ortaya çıktıklarında sorunlar üzerinde çalışma olasılıkları daha yüksektir. Büyüme inançları, insanların ilişki sorunları yaşadıklarında bile bağlı kalmalarına yardımcı olur.

Kader ve büyüme inançları birbirinden bağımsızdır, bu da ikisine birden sahip olabileceğiniz veya ikisine birden sahip olamayacağınız anlamına gelir. Ruh eşine inanan ve sorunları aşabilecekleri bir şey olarak görmeyen kişilerin “değerlendirme” bakış açısına sahip olduğu söylenir. Ruh eşine inanmayanlar ve sorunları aşılabilecek bir şey olarak görenlerin bir “xiulian” perspektifi vardır. Ancak insanlar kadere de inanabilir ve sorunları çözülebilir olarak görebilir ve bu insanlar “iyimser” olarak görülürler. Kadere inanmamak ya da sorunları çözme becerisi “umutsuz” bir bakış açısı olarak görülüyor. Bu son iki bakış açısı, araştırmacılardan önemli ölçüde daha az ilgi gördü.

Bu inançları inceleyen araştırmacılar, bunların doğası gereği iyi ya da kötü olmadıklarını hemen belirtiyorlar. Güçlü kader inançlarına sahip olmak, insanların çok fazla potansiyele sahip bir ilişkide problemler üzerinde çalışmasını engellediğinde sorunlu olabilir, ancak ilişki gerçekleştiğinde bir ilişkiyi özel ve benzersiz hissettirebilir. Güçlü büyüme inançlarına sahip olmak, sorun çözmeyi teşvik edebilir ve çatışma karşısında bağlılığı teşvik edebilir, ancak aynı zamanda, sadece üzerinde çalışmaya devam ederseniz ilişkinin başarılı olacağına dair ısrarcı inançlar nedeniyle insanları toksik ilişkilerde kalmaya teşvik edebilir.

İnançlarımızın ilişkilere nasıl yaklaştığımızı, sürdürdüğümüzü ve ilişkilere son verdiğimizi şekillendirdiğini kabul etmek, bu inançlar ne olursa olsun önemlidir.

Link

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386