Wall Street’in ilgisi arttıkça Bitcoin 50.000 $ ‘a giden yolda

6 mins read
Wall Street'in ilgisi arttıkça Bitcoin 50.000 $ 'a giden yolda

Wall Street’in ilgisi arttıkça Bitcoin 50.000 $ ‘a giden yolda

Wall Street'in ilgisi arttıkça Bitcoin 50.000 $ 'a giden yolda

Varlık sınıfı, politika yapıcılar arasında hafifçe düzenlenmiş ve tartışmalı kalsa da, daha fazla şirket kripto para birimleri için hizmet eklemeye başladı

Finansal hizmetler endüstrisinde genişleyen bir kucaklamanın işaretleri, Bitcoin’i yeni boyutlara taşıdı ve kripto para birimi, geri dönmeden önce ilk kez 50.000 $ ‘a yaklaştı.

Tesla’nın Bitcoin’e 1.5 milyar dolarlık yatırımını açıklamasından bir hafta sonra, dijital varlık, Morgan Stanley’in bir yatırım biriminin Bitcoin’e bahis yapıp yapmamayı düşündüğü haberleri de dahil olmak üzere geleneksel finansa girmeye devam ediyor. Kanada ayrıca ilk Kuzey Amerika Bitcoin borsa yatırım fonunu da onayladı.



Ve daha fazla şirketin kripto para birimleri için hizmetler eklemeye başladığına dair kanıtlar var – bu, politika yapıcılar arasında hala hafif bir şekilde düzenlenen ve tartışmalı bir varlık sınıfı. Perşembe günü BNY Mellon, geleneksel ve dijital varlıklar için bir gözetim ve yönetim platformu geliştiren yeni bir ekip kurduğunu söyledi. Mastercard Inc., kart sahiplerinin ağındaki belirli kripto para birimlerinde işlem yapmasına izin vermeye başlayacağını söyledi.

Milyarder Elon Musk ve santral bankaları gibi aydınlatıcıların kombinasyonu, Bitcoin’in meteorik kazanımlarına yeni cephane ekliyor. Kripto para birimi, geri çekilmeden önce hafta sonu işlemlerinde 50.000 dolara yaklaştı. Pazartesi Londra’da Şubat ayında fiyatlar yaklaşık% 40 arttı ve 13: 39’da yaklaşık 48.000 $ oldu

Oanda Corp’un kıdemli piyasa analisti Edward Moya, “Bitcoin’in yolunun daha yüksek olmasının anahtarı, daha fazla kurumsal onay kazanmaktır,” dedi. “Bitcoin, büyük hafta sonu hareketlerine yabancı değil ve önümüzdeki birkaç gün kolayca bazı vahşi dalgalanmalar görebilir.”

Bitcoin’in herhangi bir gerçek amacı veya değeri olan meşru bir varlık olup olmadığı konusunda şiddetli bir tartışma devam ediyor. Jeton, kara para aklama ve dolandırıcılıktaki rolü nedeniyle alay edildi ve son zamanlarda “The Black Swan” ın yazarı Nassim Nicholas Taleb, Bitcoin’inden kurtulduğunu söyledi. Taleb, Twitter’da bir para biriminin hiçbir zaman onunla satın aldığınızdan ve sattığınızdan daha değişken olmaması gerektiğini söyleyerek, kripto para biriminde malları fiyatlayamayacağınızı sözlerine ekledi. “Bu bakımdan, bu bir başarısızlıktır (en azından şimdilik).”

Öyle olsa bile, fiyat eğilimi arttı ve Bitcoin, bu boğa piyasasını tanımlayan spekülatif aşırılıkların bir başka örneği olarak duruyor – kuruşluk hisse senetleri ve esrar şirketleri ile birlikte.

Daha fazla Wall Street ağırlığının kripto pazarına girebileceğine dair ipuçları var. CNBC ile yaptığı bir röportajda JPMorgan Chase & Co. Eş Başkanı Daniel Pinto, müşteri talebinin henüz Bitcoin’de olmadığını, ancak bunun değişeceğinden emin olduğunu söyledi.

Bloomberg, Morgan Stanley Yatırım Yönetimi’nin bir birimi olan Counterpoint Global’in, konu hakkında bilgisi olan kişilere göre, kripto para biriminin yatırımcıları için uygun bir seçenek olup olmayacağını araştırdığını bildirdi. Yatırımlarla ilerlemek, firma ve düzenleyiciler tarafından onaylanmayı gerektirecektir.

Wall Street'in ilgisi arttıkça Bitcoin 50.000 $ 'a giden yolda 1

Blockchain tabanlı finans ve düzenleyici teknoloji geliştiricisi olan Securrency’te baş strateji sorumlusu Patrick Campos Cuma günü, “BNY Mellon’un yaptığı gibi her büyük duyuru ile, diğer kurumlar dijital varlıkların daha hızlı benimsenmesi ve konuşlandırılması için teşvik ediliyor” dedi. .

“Tesla’nın son duyurusu, diğer büyük şirketleri ve kurumları kriptoyu sadece değerli bir varlık sınıfı olarak değil, belki de önemli bir sınıf olarak kabul etmeye teşvik edecek” dedi.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381