/

Norveç Hava Yolları İstanbul Havalimanı’na Uçuşlara Başlıyor

2 mins read
Norveç Hava Yolları İstanbul Havalimanı'na Uçuşlara Başlıyor

İstanbul Havalimanı’na uçuş yapan havayolları arasına bir yenisi daha eklendi. Norveç Hava Yolları, 14 Nisan 2024 tarihinden itibaren Oslo’dan İstanbul Havalimanı’na haftada iki kez uçuş gerçekleştirecek.

Uçuşlar Çarşamba ve Cuma Günleri:

Norveç Hava Yolları’nın Oslo-İstanbul uçuşları çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada iki gün gerçekleştirilecek. Uçuşların başlamasıyla birlikte İstanbul Havalimanı’na uçuş yapan havayolu şirketi sayısı 101’e ulaşacak.

İstanbul Havalimanı’ndan Oslo’ya Kolay Ulaşım:

Norveç Hava Yolları’nın Oslo-İstanbul uçuşları, İstanbul Havalimanı’ndan Oslo’ya seyahat etmek isteyenler için yeni bir alternatif sunacak. Uçuşlar, İstanbul Havalimanı’nın modern ve konforlu tesislerinden yararlanmak isteyenler için de ideal olacak.

Haberin Detayları:

  • Uçuşlar 14 Nisan 2024’te başlayacak.
  • Uçuşlar haftada iki kez, çarşamba ve cuma günleri gerçekleştirilecek.
  • Uçuşlar Oslo’dan İstanbul Havalimanı’na olacak.
  • İstanbul Havalimanı’na uçuş yapan havayolu şirketi sayısı 101’e ulaşacak.

Ek Bilgiler:

  • Norveç Hava Yolları’nın Oslo-İstanbul uçuşlarının bilet fiyatları ve saatleri hakkında bilgi almak için havayolunun web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.
  • İstanbul Havalimanı’na uçuş yapan diğer havayolları hakkında bilgi almak için İstanbul Havalimanı’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386