Katlanabilir iPhone Hakkında Yeni Detaylar

2 mins read

Katlanabilir iPhone Hakkında Yeni Detaylar

Apple, son zamanların en popüler teknolojilerinden biri olan yeni nesil ekranlar üzerinde çalışıyor. Konuyla ilgili son detaylar, yakın zamanda katlanabilir iPhone modellerinin çıkmayacağını gösteriyor.

Apple ile ilgili sızıntılarıyla tanınan Dylandkt, Apple’ın katlanabilir bir iPhone üzerinde çalıştığını iddia etti. Ayrıca Dylandkt, Apple’ın birden fazla prototip geliştirdiğini ve test ettiğini vurguladı. Ancak şirketin bu ürünler konusunda temkinli olduğunu da sözlerine ekledi.

Dylan, Apple’ın önümüzdeki dönemde katlanabilir bir iPhone piyasaya süreceği konusunda tweet dizisinde belirtiyor. Ancak bu tarihin günümüze çok yakın olmadığını belirtiyor. Bu durumu tetikleyen temel sebeplerden biri ekran teknolojisidir.

Analiste göre Apple, günümüzde kullanılan ekran teknolojisini yeterince gelişmemiş bir seviyede görüyor. Üstelik iPhone modellerinde yer alacak olan bu ekranın üretiminde de riskli unsurlar bulunuyor. Görünüşe göre Apple, iPhone’da kullanmadan önce teknolojinin daha da gelişmesini bekliyor.

Apple, Katlanabilir iPhone İçin Sağlam Adımlar Atıyor

Bunun dışında Apple’ın önemli bir çekincesi daha var. Katlanabilir telefonların günümüzde rağbet gördüğü yadsınamaz bir gerçektir. Samsung, Huawei, Honor ve Xiaomi gibi markalar bu yeni görüntüleme teknolojisi ile telefon örnekleri üretiyor.

Ancak Apple, bu durumun geçici olup olmadığını da bilmek istiyor. Tüketicilerin önümüzdeki yıllarda bu telefonlara ilgi gösterip göstermeyecekleri bilinmiyor. Bu nedenle Apple, yeni ekran teknolojisinin mevcut iPhone ekranlarından daha yüksek düzeyde bir deneyim sunacağından emin olmak istiyor.

https://twitter.com/dylandkt/status/1479157616983130113?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1479157616983130113%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fteknoloji.org%2Fkatlanabilir-iphone-hakkinda-yeni-detaylar-aciga-cikti%2F

Link

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.