Squid Game’in yeni sezonu çok uzak değil

2 mins read
Squid Game'in yeni sezonu

Squid Game’in yeni sezonu çok uzak değil

Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk’a göre Squid Game’in yeni sezonu çok uzak değil. Hwang Dong-hyuk, 2021’in en popüler yapımlarından biri olan Squid Game’in ikinci sezonunun zaten kafasında oluştuğunu ve 2. sezon ve hatta 3. sezon için Netflix ile temas halinde olduğunu belirtiyor.

Dram reytingleri sarsarken Kalamar Oyunu’na devam etme konusunda çekingen bir şekilde konuşan Hwang Dong-hyuk, bir süre sonra Squid Game’in ikinci sezonunu onayladı.

Kalamar Oyunu yeni sezonlar gelecek, ancak henüz net bir tarih yok
Yerel medya kuruluşu KBS’ye konuşan Dong-hyuk, dramanın geleceği hakkında şunları söyledi:

“Squid Game’in ikinci hatta üçüncü sezonu için Netflix ile görüşme halindeyiz. Sanırım çok yakında bir sonuca varacağız. Squid Game’in geleceği hakkında birçok olasılığı tartıştık ve serinin üçüncü sezonu da bu olasılıklar arasında yer alıyor, ancak hiçbir şey kesinleşmedi.

Squid Game new season is on the wayDizinin yönetmeni, hikayenin nasıl ilerleyebileceğine dair kapıyı açık bırakıyor. Dizinin ikinci sezonunun ilk sezonun kaldığı yerden devam edebileceği gibi, dizide gösterilen bazı ilginç karakterlere de odaklanabileceğini belirtiyor.

Hwang Dong-hyuk, insanların Kalamar Oyunu’nu ne kadar sevdiğinin farkında olduğunu, bu yüzden dramaya devam etmesinin bir “zorunluluk” haline geldiğini belirtti.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386