Alwasat: Al-Mangoush ve Çavuşoğlu, Libya ile Türkiye arasındaki dostluğu ve işbirliğini güçlendirmenin yollarını görüşüyor

2 mins read
Al-Mangoush ve Çavuşoğlu, Libya ile Türkiye arasındaki dostluğu ve işbirliğini güçlendirmenin yollarını görüsüyor

Al-Mangoush ve Çavuşoğlu, Libya ile Türkiye arasındaki dostluğu ve işbirliğini güçlendirmenin yollarını görüşüyor

Al-Mangoush ve Çavuşoğlu, Libya ile Türkiye arasındaki dostluğu ve işbirliğini güçlendirmenin yollarını görüşüyor

Libya Dışişleri Bakanı Najla Al-Mangoush ve Türk mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu Pazartesi günü yaptıkları açıklamada iki ülke arasındaki dostluk ve işbirliğini güçlendirmenin yollarını tartıştılar.

Toplantı, Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dabaiba ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip başkanlığında Pazartesi günü Türkiye’nin başkenti Ankara’da düzenlenen Libya-Türkiye Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin ilk toplantısının başlangıcı öncesinde geldi. Erdoğan.

Türk Dışişleri Bakanı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye ile Libya arasındaki dostluğu ve işbirliğini güçlendirme ortak kararlılığını” teyit ettiğini söyledi. Türkiye’nin bu tarihi aşamada Libya’yı desteklemeye devam edeceğini vurguladı.

Libya ve Türkiye ortak bir açıklamayla, “savunma, sağlık, turizm, eğitim, kültür, yatırım ve finans” alanlarında ikili işbirliğini güçlendirme çabalarını sürdürme niyetlerini doğruladılar. Doğu Akdeniz’de diyalog ve işbirliğini sağlamak için bölgesel bir konferans düzenleme ihtiyacını dile getirdi.

Kaynak link

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381