Dwayne Johnson, Black Adam için uyguladığı egzersiz rutinini açıkladı

2 mins read
Dwayne Johnson, Black Adam için uyguladığı egzersiz rutinini açıkladı

Dwayne Johnson, Black Adam için uyguladığı egzersiz rutinini açıkladı

Dwayne Johnson, Black Adam için uyguladığı egzersiz rutinini açıkladı

Black Adam karakteri canlandıracak eski güreşçi Dwayne Johnson’ın epey hazırlık yapması gerektiği anlaşılıyor. Her ne kadar Johnson, fiziksel açıdan normalde de pek çok aktörden kuvvetli ve heybetli görünse de rolüne tam olarak hazırlanabilmek için spor salonunda fazladan antrenman yaptığını açıkladı.

Black Adam’ın prodüksiyon süreci ve vizyon tarihi koronavirüs pandemisinin yayılmasına yönelik alınan önlemler kapsamında ertelenmişti.

We Got This Covered’ın haberine göre 48 yaşındaki oyuncu yaptığı egzersizleri merak eden hayranlarının sorularını sosyal medyada yanıtladı. Instagram hesabında paylaştığı videoda Johnson şu ifadeleri kullandı:

Sabahları aç karnına kalp ritmini hızlandırarak yağ yaktıran egzersizler yapıyorum, sonrasında öğleyin ya da akşam geç saatte hatta bazen gece yarısı antrenman yapıyorum. Black Adam için çalışıyorum. Hepsini başarılı biçimde ortaya koymaya çalışıyoruz. Black Adam’a  dair çok heyecanlısınız, ben de öyle. Bu büyük bir film, ama aynı zamanda belirleyici ve hem süper kahraman filmleri açısından çıtayı yükseltmek hem de tüm kariyerimdeki en iyi halimi almak istiyorum. Sizden Black Adam için çalışma rutinime dair bir sürü soru alıyorum. Kariyerimin en iyi haline gelmek ve çıtayı yükseltmek için gücüm, kondisyonum, beslenme biçimim, dengem ve enerjim üzerine çalışıyorum.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2381 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2381): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2141): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2381