Kim Kardashian hakkında bilinmesi gerekenler

6 mins read
Kim Kardashian hakkında bilinmesi gerekenler

Kim Kardashian hakkında bilinmesi gerekenler

Kim Kardashian hakkında bilinmesi gerekenler

Kim Kardashian, Google’de en çok aranan isimler arasında. Peki, Kim Kardashian, kimdir?

Kim Kardashian, tam olarak Kimberly Noel Kardashian West (21 Ekim 1980, Los Angeles, California, ABD doğumlu), Amerikalı televizyon kişiliği ve kişisel hayatı için uluslararası üne kavuşan girişimci, çoğu popüler gerçeklik dizisi Keeping’de perçinleşti. Kardashian’larla birlikte (2007….)

Okumaya devam et: Dr. Robert Beyer: İklim değişikliği, COVID-19 salgınına katkıda bulunmuş olabilir

Kim, dört çocuğun ikincisiydi; Kourtney onun ablasıydı ve Khloé ve Robert küçük kardeşlerdi. Babası Robert Kardashian, O.J. 1995 cinayet davası sırasında Simpson’ın hukuk ekibi ve annesi Kris daha sonra onun yöneticisi olarak görev yaptı; Çift 1989’da boşandıktan sonra Kris, Olimpiyat altın madalyalı Bruce (daha sonra Caitlyn) Jenner ile evlendi (1991–2014) ve Kendall ve Kylie adında iki çocukları oldu. 1998’de Kim liseden mezun oldu ve ardından sosyetik Paris Hilton’un asistanı oldu. Bu süre zarfında (2000) müzik yapımcısı Damon Thomas ile evlendi; çift 2004’te boşandı. İki yıl sonra Kim, Kourtney ve Khloé ile birlikte Calabasas, California’da bir butik olan DASH’ı açtı; birkaç başka yer daha sonra eklendi.

2007’nin başlarında Kim ve daha sonra erkek arkadaşı R&B şarkıcısı Ray J’nin yer aldığı bir seks kaseti internete sızdırıldı; videonun dağıtımcısına dava açtı ve daha sonra mahkeme dışı bir anlaşma sağladı.

Bu ilgi, Kardashian ailesinin Bruce Jenner’ın daha sonra bir kadına geçişi de dahil olmak üzere günlük hayatlarını takip eden bir reality TV dizisi olan Keeping Up with the Kardashians’ı indirmesine yardımcı oldu. Gösteri E! Ekim 2007’de kanal ve reytinglerde başarılı oldu.

İyi görünüşü ve düzgün vücutlu figürüyle tanınan Kim, bir pop kültür fenomeni haline gelerek, tüm aile üyeleri farklı düzeylerde ün kazandı. Bazıları, ünlü olmakla ünlü olduğunu iddia ederek popülaritesiyle alay etse de, güçlü bir sosyal medya varlığını da içeren kendi kendini tanıtması, oldukça karlı bir marka yaratılmasına yardımcı oldu.

Kardashian, onay anlaşmalarına ek olarak, bir dizi fitness DVD’si, bir kredi kartı, çeşitli güzellik ürünleri ve kullanıcıların bir ünlü yaratmalarına izin veren bir oyun uygulaması dahil olmak üzere çok sayıda iş girişiminde yer aldı. Muazzam popülaritesi aynı zamanda film rollerine de yol açtı – büyük ekrana ilk çıkışını Afet Filmi (2008) ile yaptı – ve diğer TV görünümleri. Kourtney ve Kim Take New York (2011–12) adlı spin-off dizilerinde özellikle rol aldı.

2010’ların sonlarında Kardashian hapishane reformuna dahil oldu ve çabalarıyla çeşitli tutuklu kişiler serbest bırakıldı. Özellikle, 2018’de ömür boyu hapis cezasını çekmekte olan şiddet içermeyen uyuşturucu suçlusu Alice Marie Johnson için başkanlık görevini değiştirmeye yardımcı oldu. 2020’de Kim Kardashian West: The Justice Project adlı TV belgeseli yayınlandı.

Kardashian, magazin dergilerinde bir fikstürdü ve ilişkilerine çok dikkat edildi. 2011’de basketbol oyuncusu Kris Humphries ile evlendi – tören videoya kaydedildi ve daha sonra E! ‘De yayınlandı – ancak 72 gün sonra boşanma davası açtı ve bu 2013’te sonuçlandı. Kardashian 2012’de rapçi Kanye West ve kızları North ( “Nori”) West, ertesi yıl doğdu. Mayıs 2014’te Kardashian ve West evlendi. Çiftin 2015 yılında oğlu Saint West adında ikinci bir çocuğu oldu. Kızları Chicago West ve oğulları Psalm West,sırasıyla 2018 ve 2019’da doğdu.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386