Şimdi İzlenecek En Karşı Konulamaz 14 Romantik Film

8 mins read

Şimdi İzlenecek En Karşı Konulamaz 14 Romantik Film

Şimdi İzlenecek En Karşı Konulamaz 14 Romantik Film 1
Şimdi İzlenecek En Karşı Konulamaz 14 Romantik Film

Kazablanka
İkinci Dünya Savaşı arifesinde Rick Blaine (Humphrey Bogart), kocasıyla Fas’tan kaçmaya çalışırken eski sevgilisi Ilsa (Ingrid Bergman) ile karşılaşır. O eski alevleri sönmedi – ama birlikte olma şansı var mı? Bundan sonra ne olursa olsun, Rick ve Ilsa her zaman Paris’e sahip olacak ve biz de her zaman onlara sahip olacağız.

Love and Basketball

Love and Basketball / Love and Basketball
As kids, Monica (Sanaa Lathan) and Quincy (Omar Epps) bond over their shared love for basketball. As they grow older, their romantic connection and their careers grow in tandem. Love and Basketball is coming-of-age-story, sports movie, love story, and classic, all in one.

Şimdi İzlenecek En Karşı Konulamaz 14 Romantik Film 2
Gün doğumundan önce
Bir Fransız öğrenci (Julie Delpy) ve Amerikalı bir gezgin (Ethan Hawke) bir trende buluşur ve diğer yükümlülükleri yarattıkları balonu delene kadar Viyana çevresinde dolaşarak büyülü bir gün geçirirler. Bu basit olay örgüsü özeti, gerçek hayatta inşa edildiği şekilde bağlantı kuran bu filmin büyüsüne neredeyse hiç dokunmuyor: Sohbet ve tarif edilemez bir kıvılcım aracılığıyla. BRB, bu manzaralı tren rotalarından birini ayırtın çünkü
Up
UP / Yukarı
Yukarı, bir kalp kırıklığından sonra olan her şeyle ilgilidir. İkonik açılış bölümü Ellie ve Karl’ın hikayesini diyalogsuz, yalnızca animasyon unsurlarını kullanarak anlatıyor. Ellie vefat ettikten sonra Karl, yapılacaklar listesi hedeflerine gitmek için bir yolculuğa çıkar.
Brokeback Mountain
Brokeback Dağı / Brokeback Mountain
1963’te Ennis Del Mar (Heath Ledger) ve Jack Twist (Jake Gyllenhaal), Wyoming’de uzak bir dağda koyun gütmekle vakit geçirirler. Tamamen değişmiş olarak geri dönerler. Brokeback Dağı muhteşem bir gözyaşı dökücüsüdür.
Like Water for Chocolate
Like Water for Chocolate
Meksika, 1910. Tita (Lumi Cavazos) ve Pedro (Marco Leonardi) delicesine aşıktır ve kaderinde toplum ve burnunu sokan anneler tarafından ayrı tutulmaları gerekir. Laura Esquivel’in yemeğine yemyeşil bir film için yapılmış tutku ve duyguyla aşılayan bir kadın hakkındaki en çok satan romanı.
Atlantics
Atlantics
Müthiş tarz ve gelenek, Atlantics şimdiye kadar gördüğünüz hiçbir aşk hikayesine benzemiyor. Souleiman İspanya’da bir iş bulmak için Senegal’den ayrılmadan önce Ada (Mame Bineta Sane) ve Souleiman (Ibrahima Traoré) sevgililerdir. Ama göreceğiniz gibi, onu asla gerçekten terk etmez. Hayaletlerin, göçün ve Atlantik Okyanusu’nun hikayesi olan bu Grand Prix ödüllü film sizlerle kalacak.
Şimdi İzlenecek En Karşı Konulamaz 14 Romantik Film 3
When Harry Met Sally
Harry Met Sally, türü belirleyen bir film olduğunda, gelecek tüm rom-com’lar için çıtayı yükseltiyor. Nora Ephron’un başyapıtı, Harry (Billy Crystal) ve Sally’nin (Meg Ryan), kaderleri olan bir arazi gezisi sırasında tanıştıktan sonra bir araya gelmek için on yıl süren yolculuğunu konu alıyor.
Bridges of Madison County
Bridges of Madison County
Yıllardır ilk kez boş bir evin tadını çıkaran bir ev hanımı. Iowa’dan geçen ve üstü kapalı yerel köprülerin fotoğraflarını çeken bir National Geographic fotoğrafçısı. Üç gün boyunca, Francesca (Meryl Streep) ve Robert (Clint Eastwood) bir tür kozmik kaderi olan destansı bir aşk yaşıyorlar – ama hayatlarını büyük ölçüde değiştirmek için yeterli mi?
Moonstruck
Moonstruck
Nicholas Cage ve Cher’in elle tutulur kimyasından esprili ama samimi diyaloğa, Moonstruck’ı izlemek için sonsuz neden var.
Cinema Paradiso
Cinema Paradiso
Bu yükselen İtalyan filminde ünlü bir yönetmen, akıl hocasının ölümü üzerine Sicilya’daki memleketine döner. Oradayken, içini ısıtan bir yaz romantizmi de dahil olmak üzere onu yapan filmler ve ilişkilerde nostaljik bir tur atıyor.
Şimdi İzlenecek En Karşı Konulamaz 14 Romantik Film 4
In the Mood for Love
In the Mood for Love, ekrandaki karakterler kadar derinden özlem duymanızı sağlayacak türden bir film. Bay Chow (Tony Leung) ve Su Li-zhen (Maggie Cheung) 1962 Hong Kong’da komşu komşulardır, ancak tek ortak noktaları bu değil. Partnerlerinin de ilişkileri var. Komşular birbirlerine çekilir, ancak eşlerinin eylemlerini taklit etmeyi reddederler.
Amelie
Amelie
Paris, Aşk Şehri ve Amelie, içinde yer alan tüm aşk hikayelerine bir övgüdür. Amelie (Audrey Tatou), notlar ve nazik planlarla kendini başkalarının hayatına sokmayı seven utangaç bir garsondur. Sonunda, onu hayal gücünün dışına ve gerçek dünyaya getirmeye yardımcı olan biriyle tanışır.
A Star Is Born
A Star Is Born / Bir yıldız doğdu
A Star Is Born, 1937’deki ilk versiyonundan bu yana her nesil için yapılmış ve yeniden yapılan bir romantizmdir. Filmin dördüncü yinelemesinde Bradley Cooper ve Lady Gaga, yaşlanan bir rockçı ve yıldız potansiyeli olan bir kabare şarkıcısı olarak rol alıyor. İlk başta aşkları pek olası değil ama Jackson Maine (Cooper) Ally (Lady Gaga) performansını gördükten sonra onun gerçek bir yetenek olduğunu biliyor. Dediği gibi, çok ünlü bir şekilde; “Sadece sana bir kez daha bakmak istedim.”

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.