ÖSYM YÖKDİL Temel Soru Kitapçıklarına Erişim Süresi Başladı!

1 min read

ÖSYM, 2024-YÖKDİL/1 sınavına ait temel soru kitapçıklarının ve cevap anahtarının %10’unu internet sitesinde erişime açtı. Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sisteme giriş yaparak sınavda kullandıkları kitapçığın soru ve seçenek diziliminde tüm soruları ve cevapları görebilecekler.

Temel soru kitapçıklarının görüntüleme süreci 6 Mart 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecek. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sisteme giriş yaparak sınavda kullandıkları kitapçığın soru ve seçenek diziliminde tüm soruları görebilecekler.

Ayrıca, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilecektir.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386