Game of Thrones’un Yeni Yan Dizisi Dunk and Egg’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

2 mins read

HBO, Game of Thrones evrenini genişletmeye devam ediyor. Son olarak House of the Dragon ile büyük ses getiren kanal, şimdi de Dunk and Egg adlı yeni bir yan dizi için çıkış tarihi belirledi.

Dunk and Egg 2025’te Yayınlanacak:

Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, Nisan 2023’te onaylanan dizinin 2025 yılında yayınlanacağını açıkladı. Dizi, George R. R. Martin’in Dunk ve Egg romanlarına dayanıyor ve Game of Thrones’tan 90 yıl önce geçiyor.

Hikaye Genç Aegon Targaryen ve Ser Duncan the Tall Üzerine Kurulu:

Dizinin ana karakterleri, genç Aegon V Targaryen (“Egg”) ve ona mentorluk yapan naif ama cesur şövalye Ser Duncan the Tall (“Dunk”). Hikaye, bu iki karakterin Westeros’ta yaşadıkları maceraları ve Targaryen hanedanının Demir Taht’ı koruma mücadelesini anlatıyor.

Game of Thrones'un Yeni Yan Dizisi Dunk and Egg'in Çıkış Tarihi Belli Oldu! 1

HBO CCO’su Casey Bloys’tan Açıklama:

HBO CCO’su Casey Bloys, “George’un yarattığı dünya inanılmaz derecede zengin. Hangi hikayelerin anlatılmaya değer olduğunu ve hayranların neyi seveceğini titizlikle değerlendiriyoruz. Dunk and Egg bunlardan biri, ama tek değil.” diyor.

Oyuncu Seçimi Henüz Yapılmadı:

Dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil, ancak HBO’nun önümüzdeki aylarda bu konuda adım atması ve prodüksiyona başlaması bekleniyor. Dizi, George R. R. Martin ve Ira Parker tarafından yazılacak ve yapımcılığını üstlenecek. House of the Dragon’un yönetmenleri Ryan Condal ve Vince Gerardis de yapımcılar arasında yer alacak.

House of the Dragon’un 2. Sezonu Önce Gelecek:

House of the Dragon’un 2. sezonu, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight romanından uyarlanacak ve 2024 Yazı’nda yayınlanacak.

Dunk and Egg, Game of Thrones hayranları tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Dizinin 2025 yılında yayınlanması ile birlikte Westeros’un gizemli geçmişine dair yeni bilgiler ve heyecan verici bir hikaye izleyiciyle buluşacak.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.