Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıya uğradı

4 mins read
Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ilahlı saldırıya uğradı

Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bir balık restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu’na restoran çıkışında yapılan saldırının detayları da ortaya çıktı. Öte yandan Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman’ın da saldırı öncesinde mekanda olduğu kaydedildi.

Konuyla ilgili konuşan Orman, “Kardeşimi kaybettim. Can dostumdu. Yeri doldurulmaz bir arkadaşımdı. ” ifadelerini kullandı. CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, “Mahmutyazıoğlu’nu öldüren iki zanlı gözaltına alındı. 3 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.” dedi. Olayın bir mülk satışından kaynaklanan bir alacak-verecek meselesinden dolayı geldiği belirlendi.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi, sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde uğradığı Silahlı Saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Olay Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Cümbüş Sokak’ta bir Balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. 4 el ateş edilen saldırı sonrası kanlar içinde kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı.
Saldırıyı düzenleyenler olay sonrası kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine Haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.
Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Restoran ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Mahmutyazıcıoğlu’nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.  
SALDIRININ SEBEBİ: ALACAK-VERECEK MESELESİ
Nihat Uludağ, Mahmutyazıcıoğlu saldırısıyla ilgili son detayları paylaştı.
Olayın bir mülk satışından kaynaklanan bir alacak-verecek meselesinden dolayı geldiği belirlendi. 6 şüpheliden ikisi gözaltına alınırken, diğer kimlikleri belirlenen 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.
kaynak link Hürriyet

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.