Babacan: “Tipik kutuplaştırma yapılacak”

1 min read
Babacan: "Tipik kutuplaştırma yapılacak"

Babacan: “Tipik kutuplaştırma yapılacak”

Babacan: "Tipik kutuplaştırma yapılacak"

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FOX TV‘de İsmail Küçükkaya’nın programına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

104 emekli amiralin yayımladığı bildiriyi eleştirem Babaca, “darbe iması” tartışmalarıyla ilgili de konuştu.

Babacan, “Darbe artık gündemden çıktı, böyle bir risk yok. ‘Türkiye’de demokrasi oturdu’ demek, çok kolay değil. Dolayısıyla her an teyakkuzda olmak lazım, dikkat etmek lazım” dedi.

“Tipik kutuplaştırma yapılacak”

İktidarın söz bildiriyi propanganda amacıyla kullanacağını söyleyen Babacan, şöyle devam etti:

“Hükümet, bunu sonu kadar kullanacak.  Bundan sonra ‘Kanal İstanbul’u istemiyorum’ diyenlere, ‘Darbeci amiraller mi berabersin yoksa benimle mi?’ diyerek tipik kutuplaştırma yapılacak”

Babacan, Kanal İstanbul konusunda ciddi endişelerin var olduğunu belirterek, “Doğru bildiğimizi ısrarla söyleyeceğiz. Kanal İstanbul’la ilgili çevre konusunda ciddi endişeleri olan bilim insanları var. İstanbul’un bir ada haline gelmesinin güvenlik ve deprem açısından riskleri var. Uluslararası hukuk konusunda riskler var” ifadelerini kullandı.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386