Hangi deliğe girerlerse girsinler, onları orada bulacağız ve engelleyeceğiz.”

3 mins read
Hangi deliğe girerlerse girsinler, onları orada bulacağız ve engelleyeceğiz."

Hangi deliğe girerlerse girsinler, onları orada bulacağız ve engelleyeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki günlerde, ilerleme gösteren askeri operasyonları tehditlerin hala önemli olduğu diğer bölgelere genişletme sözü verdi.

Hangi deliğe girerlerse girsinler, onları orada bulacağız ve engelleyeceğiz."

Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’daki il kongresinde yaptığı konuşmada, “Hangi deliğe girerlerse girsinler, onları orada bulacağız ve engelleyeceğiz.” Dedi.

Erdoğan, “Çocuk, kadın, yaşlı, sivillerin hayatın her kesiminden katliamlarla dolu bir terör örgütüne karşı savaşıyoruz ve bu nihayet silahsızların acımasızca infazına kadar indi.” Dedi.



Bakanın sözleri, Pazar günü Türkiye’nin kuzey Irak’ın Gara kentinde düzenlenen terörle mücadele operasyonu sırasında 13 Türk vatandaşının cesetlerinin bulunması sonrasında geldi.

Türk güçleri geçtiğimiz hafta Gara’da PKK ve diğer terör gruplarının Türkiye’ye sınır ötesi terör saldırıları düzenlemek için kullanılan mevzileri yeniden kurmalarını önlemek için dört günlük bir Pençe-Kartal 2 Operasyonu gerçekleştirdi.

“Gara önemli, sorunlu bir alandı ve düştü, inşallah; iş bitti ”dedi.

Türk cumhurbaşkanı ayrıca Batılı ülkeleri terör örgütü tarafından 13 vatandaşın öldürülmesine sessiz kalmakla suçladı.

Birkaç zayıf ses dışında kimseyi göremedik. Hey West, neredesin? ” Sordum.

Başkan, “Tekrar benzer saldırılardan kaçınmak için güvenli hale getirdiğimiz yerlerde ihtiyaç duyduğumuz kadar kalacağız” dedi.

Türkiye halkının ve sınırlarının güvenliğini sağlamak için geçtiğimiz Haziran ayında Pençe-Kaplan ve Pençe-Kartal operasyonları başlatıldı.

Türkiye, ABD ve AB tarafından terör örgütü listesinde yer alan PKK, Türkiye’ye karşı 30 yılı aşkın süredir yürüttüğü terör kampanyasında, aralarında kadın, çocuk ve bebeklerin de bulunduğu 40 bin kişinin ölümünden sorumlu.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.