Özdağ’a saldıran 5 kişi tahliye edildi

2 mins read
Özdağ'a saldıran 5 kişi tahliye edildi

Özdağ’a saldıran 5 kişi tahliye edildi

Özdağ'a saldıran 5 kişi tahliye edildi

Mahkeme, isnat edilen suçun kanundaki cezasının sınırı ile tutuklulukta geçirilen süreyi göz önüne alıp sanıklar hakkında tahliye kararı verdi

Davutoğlu: Tuz koktu, tuz!

Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yönelik saldırıyla ilgili dava kapsamında tutuklu bulunan 5 sanığın tahliyelerine hükmetti.

Kararı değerlendiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Tuz koktu, tuz! Selçuk Özdağ’ı sokak ortasında öldürmeye teşebbüs eden 5 zanlı bir cuma gecesi sessiz sedasız serbest bırakıldı” dedi.

“Bu sadece partimize değil demokrasimize saldırıdır” ifadelerine yer veren Davutoğlu, “Başta siyasi partiler ve STK’lar olmak üzere milletimizi dayanışma içinde olmaya davet ediyorum” mesajını paylaştı.

Kılıçdaroğlu’ndan destek paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Davutoğlu’nun paylaştığı tweet’i alıntılayarak, “Suçun cezasız kaldığı, mafya artıklarının cesaretlendirildiği bu düzen, sadece siyasileri, STK’ları, evlatlarımızı değil, tüm Türkiye’yi ve demokrasimizi hedef almaktadır” dedi.

CHP lideri, “Bedeli ne olursa olsun, bu ülkeye demokrasi gelecek ve hiçbir suç cezasız kalmayacak!” ifadelerini kullandı.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.