MOGAN Enerji Halka Arzı büyüklüğü belli oldu

1 min read
MOGAN Enerji

MOGAN Enerji’nin halka arzı, büyük bir ilgiyle karşılandı ve beklenenin üzerinde bir talep aldı. 28-29 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşen halka arzda, 3.646.386 başvuru yapıldı ve 3.502.383 yatırımcının talebi karşılandı. Bu, şirketin geleceğe yönelik büyük bir güvenle karşılandığını gösteriyor.

Halka arzın başarıyla tamamlanmasıyla birlikte MOGAN Enerji, Borsa İstanbul‘da işlem görmeye başlayacak. Şirketin halka açıklık oranı yüzde 10,76 olarak belirlenirken, halka arz büyüklüğü ise 2.975.654.550 TL oldu.

MOGAN Enerji, tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarına odaklanmış durumda ve sektörde önemli bir yere sahip. Şirketin genel müdürü Ali Karaduman, talep toplama sürecinin sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bize gösterilen ilgi ve güven, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Artık yeni ortaklarımızla birlikte daha güçlü adımlar atarak sektördeki liderliğimizi pekiştireceğiz” dedi.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386