Campos, Trabzon faturasını Domenec Torrent’e kesti! “Bu takım eski Barcelona mı? Elinizde Messi-Xavi-Busquets yok ki!”

2 mins read
Campos, Trabzon faturasını Domenec Torrent’e kesti! "Bu takım eski Barcelona mı? Elinizde Messi-Xavi-Busquets yok ki!"

Portekizli ünlü futbol adamı, Trabzon maçı sonrası Torrent’i “Önde olduğunuz bir maçta 75-80. dakikadan sonra hâlâ defanstan pas yaparak çıkmaya çalışıyorsunuz. Ama bu eski Barcelona takımı değil! Sizin elinizde Messi, Xavi, Pique ya da Busquets yok ki!” sözleri ile eleştirdi.

Geçen hafta İstanbul’a gelen Luis Campos, planlandığı gibi dün Türkiye’den ayrıldı. Başkan Burak Elmas’ın ‘danışman’ olarak hizmet almak adına görüşmelerde bulunduğu Luis Campos, Trabzonspor maçı sonrasında faturayı teknik direktör Domenec Torrent’e kesti.
Nef Stadyumu’nda maçı izleyen Campos’un, yenilgide Torrent’in taktiksel hataya imza attığını belirtip başkan Elmas ve yönetime, “Önde olduğunuz bir maçta 75-80. dakikadan sonra hâlâ defanstan pas yaparak çıkmaya çalışıyorsunuz. Ama bu eski Barcelona takımı değil! Sizin elinizde Messi, Xavi, Pique ya da Busquets yok ki! Kaldı ki, Galatasaray’ın kadrosu buna uygun da değil! Skoru aldıktan sonra son bölümde Galatasaray’ın topu ileriye taşıyıp orada baskı yapması gerekirdi” dediği ve İspanyol hocanın taktiksel hataya imza attığını belirttiği öğrenildi.
hurriyet

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.