Haftanın En Çekişmeli Maçı Galatasaray Atakaş Hatayspor’dan

2 mins read

Galatasaray’ın Fatih Terim’le yollarını ayırmasının ardından gözler 21 Haftanın maçına çevrilmişti.  Atakaş Hatayspor bu hafta sahsında Galatasaray’ı misafir etti.

Maçın ilk dakikaları maçın çokta tempolu geçmeyeceği yönünde bir izlenim veriyordu. 16-17. dakikalardan sonra maçın temposu yükseldi ve ardı ardına takımlardan pozisyonlar ve tabiki goller gelmeye başladı. 23. dakikada Emre Kılınç’ın golüyle Galatasaray önü geçti. Fakat Hatayspor bütün hatlarıyla maça asılarak 43. dakika Mame Diouf’un penatıdan golüyle beraberliği yakaladı. Devrenin bu gölle biteceği beklentisi 45’inci dakika değişti ve Galatasaray faulden ceza sahasının hemen dışından bir duran top kazandı. Ve  Kerem Aktürkoğlu’nun harika şutuyla öne geçti. Ve ilk yarı Galatasaray’ın 2-1 galibiyetile kapandı.

Haftanın En Çekişmeli Maçı Galatasaray Atakaş Hatayspor'dan 1

Ne olduysa ikinci yarı oldu 

İknci Yarı

61. dakikada ceza sahası içinde Emre Kılınç’ın şutunda, kaleci İsmail Çipe son anda topu kurtardı.

62. dakikada Hatayspor, Kamara ile beraberliği buldu. Sağ kanattan kontratak geliştiren Hatayspor’da ceza sahası içinde topla buluşan Kamara’nın şutunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-2.

67. dakikada Saint Louis’in ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşunda, top kaleci İsmail Çipe’de kaldı.

70. dakikada ceza alanı içinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Cicaldau’nun vuruşunda, top direğin dibinden auta gitti.

GOL 79. dakikada Hatayspor öne geçti. Hatayspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta yeni transfer Kahraba’nın ceza sahası önüne gönderdiği topa vuran Lobjanidze, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3-2.

GOL 90. dakikada Hatayspor farkı 2’ye çıkardı. Hatayspor’un gelişen kontratağında Lobjanidze, kaleci İsmail Çipe ile karşı karşıya kaldı. Lobjanidze’nin şutunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 4-2.

Atakaş Hatayspor karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.