15 Dakika Arayla Aralarında Bir Yaş Fark Var

1 min read
15 Dakika Arayla Aralarıda Bir Yaş Fark Var

15 Dakika Arayla Aralarında Bir Yaş Fark Var

ABD’de yeni yıl gecesi 15 dakika arayla dünyaya gelen ikizler farklı yıllarda doğmuş sayıldı. Hastane yetkilileri bu doğumu 2 milyonda bir ihtimal olarak değerlendirdi.

ABD Kaliforniya’da yılbaşı gecesi Natividad Tıp Merkezi’nde doğan ikizlerden biri, diğerinden 15 dakika sonra dünyaya geldiği için 2022 yılına kaydedildi.

Hastane yetkilileri doğumla ilgili yaptıkları paylaşımda “Natividad, Aylin Yolanda Trujillo’yu 2022 yılında bölgenin ilk bebeği olarak karşıladı. İkizi Alfredo Antonio Trujillo, 31 Aralık Cuma günü saat 23:45’te 15 dakika erken doğdu, yani doğum günleri farklı bir gün, ay ve yıla denk geliyor: 2 milyonda bir ihtimal” ifadelerini kullandı.

People’ın haberine göre, anne Madrigal, yaşanan olayla ilgili olarak “İkiz olmaları ve farklı doğum günleri olması benim için çılgınca. Gece yarısı gelmesine şaşırdım ve mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Hastanede aile doktoru olan Dr. Ana Abril Arias ise, doğumu “Kariyerimin en unutulmaz doğumlarından biri” olarak nitelendirdi. Arias ayrıca, “Bu küçüklerin 2021 ve 2022’de güvenli bir şekilde ulaşmalarına yardımcı olmak mutlak bir zevkti. Yeni yıla başlamak için ne harika bir yol” ifadelerini kullandı.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.