Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

3 mins read
Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük

Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 18. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’le karşılaşıyor.  Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçının canlı anlatımı, canlı maç skoru ve pozisyon özetlerini takip edebilirsiniz.

Süper Lig’in 18. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Fatih Karagümrük, 31. dakikada Pesic ile öne geçerken 37. dakikada Burak Bekaroğlu ve 38. dakikada Caner Erkin’in gördüğü kırmızı kartlarla sahada 9 kişi kaldı.

Fenerbahçe’de kazanılan penaltıda topun başına Mesut Özil geldi ve skora denge getirdi.

Sarı-lacivertliler, ikinci yarıda 9 kişilik rakibi karşısında galibiyet golünü bulamadı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Ligdeki galibiyet hasreti 3 maça çıkan Fenerbahçe, 29 puanla lider Trabzonspor’un 16 puan gerisinde kaldı.

Volkan Demirel yönetimindeki ilk maçında Göztepe’yi deviren Karagümrük ise ikinci mücadeleyi de kaybetmedi ve 26 puana yükseldi.

İLK 11’LER

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Burak Bekiroğlu, Zukanovic, Caner Erkin, Biglia, Bertolacci, Adnan Uğur, Musa, Karamoh, Pesic.

Fenerbahçe: Berke, Min Jae, Szalai, Novak, Nazım, Sosa, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Mesut Özil, Valencia.

PELKAS GERİ DÖNDÜ

Vitor Pereira’nın uzun süredir 11’de yer vermediği Pelkas kadroya geri dönerken Sosa, İrfan Can, Mesut Özil ve Valencia’lı hücum ağırlıklı kadro dikkat çekti.

Süper Lig’de görev yaptığı son iki maçta birer gole doğrudan katkı sağlayan Caner Erkin, tek sezonda üst üst üç karşılaşmalık bir seriyi en son Temmuz 2020’de yakalamış ve o süreçteki son tabela katkısını Fenerbahçe karşısındaki asistiyle yapmıştı. Süper Lig’de çıktığı son iki maçta da birer gol atan Mesut Özil, kariyerinde ilk kez üst üste üç karşılaşmada gol sevinci yaşamak istiyor. Volkan Demirel, Süper Lig tarihinde Fatih Karagümrük’ün başında görev yapan 15 teknik direktör arasında, çıktığı ilk iki maçtan galip ayrılan ilk isim olmak istiyor.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.