Altay Trabzonspor Maçına saatler kaldı

3 mins read

Lider Trabzonspor Altay’ı 2 golle devirdi

Lider Trabzonspor, İzmir temsilcisi Altay ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta 2-1 galip geldi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0 geriye düşmesine rağmen Trabzonspor 2-1 kazandı.

Süper Lig’in 18. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında 1-0’lık skorla soyunmma odasına giden Trabzonspor ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda kritik bir mücadeleyi kazanmış oldu. Bu sonuçla Trabzonspor 45 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Altay ise 18 puanda kalarak küme düşme hattının bir basamak üstünde 16. sırada yer aldı.

Karşılaşmanın 33. dakikasında Cebrail Karayel’in uzaktan attığı golle öne geçen Altay ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının 51. dakikasında Cornelius ile beraberliği sağlayan Trabzonspor 88. dakikada yine Cornelius’un attığı gol ile 2-1 öne geçti ve müsabakadan üç puan ile ayrılan taraf oldu.

Süper Lig’de heyecan dorukta! 18. hafta müsabakasında lider Trabzonspor, İzmir temsilcisi Altay’a konuk olacak. Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanacak maçı Ali Şansalan yönetecek. Maç ile ilgili detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Peki, Altay – Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Saat kaçta oynanacak?

Altay – Trabzonspor maçı 21 Aralık Salı günü saat 20:00’de beIN SPORTS 2‘de canlı yayınlanacak.

ALTAY – TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

ALTAY: LİS, CEBRAİL, MURAT, THİAM, NADERİ, CEYHUN, POKO, PİNARES, KAPPEL, RODRİGUEZ, BAMBA

TRABZONSPOR: UĞURCAN, PERES, EDGAR, HUGO, DENSWIL, DORUKHAN, SIOPIS, HAMSIK, BAKASETAS, A. ÖMÜR, CORNELIUS

Süper Lig’in 18. haftasında lider Trabzonspor, deplasmanda Altay’la karşılaşacak. İzmir’de oynanacak mücadelenin Video Asistan Hakem’i (VAR) Volkan Bayarslan oldu.

Bu akşam saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.