LG’den oyuncu laptop UltraGear 17G90Q

5 mins read
LG'den oyuncu laptop UltraGear 17G90Q

LG’den oyuncu laptop UltraGear 17G90Q

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden bi olan LG, bilindiği pek çok teknolojik ürünle piyasada bulunuyor. Onlardan biri de laptop sektöründe kullanıcılarına hizmet veriyor. Şirket, bu alandaki hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Artık bilgisayar oyuncularına da yönelik çalışmalar yapacak. Bu kapsamda LG, yaptığı duyuruyla ilk oyuncu laptop modeli olan UltraGear 17G90Q modelini tanıttı.

Yapılan duyuruyla birlikte oyuncular heyecanlandılar. Çünkü şirket, yeni tanıttığı laptop modelinde kullandığı donanımlar ile kullanıcılarını fazlasıyla memnun edecek diyebiliriz. LG, kullandığı güçlü donanımlar ile oyuncuların yanı sıra güçlü bir laptop arayan kullanıcılara da hitap edecek.

LG UltraGear 17G90Q Özellikleri

LG'den oyuncu laptop UltraGear 17G90QŞirket, laptop tasarımına büyük önem verdiklerini belirtiyor. Bundan dolayı UltraGear 17G90Q, şık bir tasarımla kullanıcılarıyla buluşacak. LG, laptopta 17 inç büyüklüğünde IPS panele sahip bir ekran kullanmayı tercih etti. Kullanıcılar, ekranın büyüklüğü kadar performansından da memnun kalacaklar diyebiliriz. Çünkü LG, laptopun ekran performansı konusunda oldukça iddialı.

Bir oyun laptopunda en önemli donanımların başında işlemciler geliyor. Bu durumun farkında olan LG, ilk oyuncu laptop modelinde 11.nesil Intel Tiger Lake H işlemci modelini kullanmayı tercih etti. Bunun yanı sıra şirket, RAM kısmında kullanıcılarına 16 ve 32 GB DDR4 RAM seçeneklerini sunacak. Kullanıcılar, dahili depolama alanında da seçim yapabilecekler. LG, bu kısımda kullanıcılarına 1 TB kapasiteye kadar dahili depolama alanı seçme imkanı sunacak.

LG, son zamanlarda laptop sektöründe yaşanan gelişmeleri çok iyi takip ediyor. Bundan dolayı şirket, son zamanların popüler özelliklerinden olan parmak izi okuyucu özelliğini yeni oyucu laptop modelinde kullanmayı tercih etti. Bu sayede laptop, güç düğmesi kısmında parmak izi okuyucu özelliğine sahip olacak. Ayrıca LG, laptopun yoğun kullanımda çok ısınmaması için soğutma performansı konusunda da iddialı olduklarını belirtiyor.

Özellikle pandemiyle birlikte laptoplarda yer alan dahili kameralar ayrı bir önem kazanmaya başladılar. LG, bu noktada da kullanıcılarını memnun edecek gibi duruyor. Çünkü açıklanan teknik özelliklere göre laptopta Full HD bir webcam yer alacak.

Şirket, yeni oyuncu laptop modelinin fiyatını yaptığı paylaşımda belirtmedi. Çünkü LG, laptopu aslında CES 2022’de tanıtmayı hedefliyor. Bundan dolayı şirket, laptopla alakalı detaylı bilgileri 4 Ocak’ta gerçekleşecek olan etkinlikte teknoloji takipçileriyle paylaşacak.

Bunun yanı sıra yapılan tanıtımda LG, yeni oyuncu laptop modelini 2022’de ilk olarak ABD ve Güney Kore’de satışa sunmayı planladığını belirtti. Ayrıca şirket, yaptığı tanıtımda laptopun başka ülkelerde de satışa sunulacağını açıkladı.

Sizler LG tarafından geliştirilen oyuncu laptop modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce şirket, UltraGear 17G90Q ile kullanıcılarını memnun edebilecek mi? Sizler de LG UltraGear 17G90Q hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.