Michelle Obama: “Joe’yu tanıyorum

2 mins read

Michelle Obama: “Joe’yu tanıyorum

Michelle Obama: "Joe'yu tanıyorum 1

Amerika Birleşik Devletleri’nde Seçim Günü resmen başladı. Dikkat çeken nokta, ikinci dönem arayan Başkan Donald Trump ile rakibi kıdemli Demokrat Joe Biden arasındaki Beyaz Saray yarışında.

Trump, Pazartesi günü kampanyanın son gününde dört eyalette – Kuzey Carolina, Pennsylvania, Michigan ve Wisconsin – beş miting düzenledi. Biden Pazartesi gününün çoğunu Pennsylvania ve Ohio’da geçirdi.

Trump ve ekibi, Seçim Gününden sonra sayılan oyların suistimalin kanıtı olduğuna dair temelsiz iddiaları sürekli olarak öne sürüyorlar.
Erken oylama, ABD seçimlerinde daha önce hiç görülmemiş seviyelere yükseldi – 98,7 milyon erken oy şahsen veya postayla verildi.

Michelle Obama: “Joe’yu tanıyorum”

Eski First Lady Michelle Obama, Siyah Amerikalılara Biden’a oy vermeleri için son bir itirazda bulundu ve eski Başkan Yardımcısı’nın küçük bir çocukla konuşurken diz çöktüğünü gösteren bir fotoğrafı tweetledi.

“Joe’yu tanıyorum,” diye yazdı, “O sıradan insanların mücadelelerini anlıyor. “Ülkemiz için görmek istediğiniz geleceğe bugün oy verin.” diye yazdı

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.