Samuel L.Jackson Marvel Sinematik Evreni’ne dönüyor

4 mins read

Samuel L.Jackson, Disney+’da galası yapılacak bir Nick Fury TV şovunda rol almak için Marvel Sinematik Evreni’ne dönüyor.

Samuel L.Jackson Marvel Sinematik Evreni'ne dönüyor 1

Samuel L. Jackson, Disney+ ‘ da Nick Fury TV şovu için Marvel sinematik evrenine geri dönüyor. Aktör, şu anda ünlü Iron Man post-credits sahnesi sırasında MCU’DA giriş yaptı ve tüm Infinity Destanı boyunca bir franchise lynchpin oldu. Jackson, son on yılda bu rolü birkaç kez tekrarladı ve bu süreçte hayranların favorisi oldu. Avengers Girişimi’nden önceki Fury’nin günlerini detaylandıran Captain Marvel’de önemli bir destekleyici rol de dahil olmak üzere, 2019’dan itibaren üç MCU filminde de yer aldı.

İzleyiciler en son Spider-Man: far From Home Fury’yi gördüler, burada Talos’u çok ihtiyaç duyulan bir mola verirken ve bir skrull uzay gemisinde dinlenirken onu taklit etmekle görevlendirdiği ortaya çıktı. O zamandan beri, MCU’NUN Faz 4’e ve ötesine girmeye hazırlanırken Fury’nin geleceğinin ne olduğu konusunda çok az kelime var, ancak karakter kesinlikle franchise’ın ilerlemesinin önemli bir parçası olacak. Bir TV şovunun konusu haline gelen en son MCU figürü.

Senaryo detayları şu anda bilinmiyor, ancak Nick Fury şovunun SWORD ile bazı başlıklarda anlaştığını görmek şaşırtıcı değil. Kılıç başlangıçta yukarıda belirtilen Spider-Man: Far From Home stinger’da alay edildi ve organizasyon bu yıl Disney+’da prömiyeri olan Wandavision’da bir varlığa sahip olacak. KILIÇ’IN bir parçası olan Fury, özellikle Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame olaylarını takiben, karakteri için doğal bir ilerleme olarak okur. Fury artık MCU’DA SHIELD’İN Direktörü olmasa da, hala dünyayı güvende tutmaya kararlı. Orada ne tür düşmanların olduğunu bilmek, kılıcını yönetmesi ve bir sonraki tehdide hazır kalması mantıklı olacaktır.

Senaryou detayları şu anda bilinmiyor, ancak Nick Fury şovunun bir kapasitede SWORD ile anlaştığını görmek şaşırtıcı olmaz. SWORD başlangıçta yukarıda bahsedilen Spider-Man: Far From Home stinger ile alay edilmişti ve organizasyon bu yıl Disney+ ‘da prömiyer yapacak olan WandaVision’da yer alacak. Kılıç’ın bir parçası olan Öfke, özellikle Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame olaylarından sonra karakteri için doğal bir ilerleme olarak görünüyor. Fury artık MCU’da SHIELD’ın yöneticisi olmasa da, hala dünyayı güvende tutmaya kararlı. Dışarıda ne tür düşmanların olduğunu bilerek, SWORD’un başına geçmesi ve bir sonraki tehdide hazırlıklı olması mantıklı olacaktır.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386