Kraliçe Elizabeth asgari ücretle part time hizmetçi arıyor

2 mins read
Kraliçe Elizabeth asgari ücretle part time hizmetçi arıyor

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, İskoçya’daki Kraliyet ikametgahı olan Holyroodhouse Sarayı’nda asgari ücret karşılığında part time çalışacak bir hizmetçi arıyor.

İskoçya merkezli Daily Express gazetesinin haberine göre, Kraliçe’nin aradığı kat hizmetleri asistanının haftada 20 saat çalışması bekleniyor.

Birleşik Kralık’ta asgari ücret şu anda 23 yaş üstü için saat başına 8,91 sterlin, ancak Nisan ayından itibaren 9,50 sterline (12,91 dolar) yükselecek.

Kraliyet ailesinin internet sitesinde yer alan iş ilanında şu ifadelere yer verildi;

“Bu, ev idaresinde becerileri ve deneyiminizi geliştirecek, misafirperverlik alanında bir kariyer yoludur. Profesyonel ekibimize katılarak, çeşitli iç mekanlar ve eşyaların temizliği ve bakımını yaparak en iyi şekilde sunulmasını sağlayacaksınız. Meslektaşlarınızdan öğrenerek, gerekli profesyonel becerileri edinecek ve etkinliklerde konukları karşılayacaksınız. Daha önce kat hizmetleri veya konaklama deneyimi bir avantaj olacaktır. Ancak bu gerekli değil. Yeni zorlukları üstlenme yeteneğinizle daha çok ilgileniyoruz. Her şeyden önce yeni beceriler öğrenmeye ve konaklama mesleğini geliştirmeye hevesli olmalısınız.”

İş ilanında ayrıca, kadın çalışanın bir ekibin parçası olarak çalışmaktan keyif alacağı ve diğerlerini desteklemek için çeşitli görevlere katılmaktan mutlu olacağı da vurgulandı.

Saray’da çalışmak için, başvuru sahiplerinin yasal çalışma hakkına sahip olmaları ve Kraliyet ailesi için çalışabilmeleri için bir güvenlik inceleme sürecinden geçmeleri gerekiyor.

İlana göre, işe ilişkin görüşmeler 31 Ocak’ta yapılacak.

Londra/Şarku’l Avsat

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.