Şevki Yılmaz: AK Partinin kasanın ağzını açması lazım

3 mins read

Şevki Yılmaz: AK Partinin kasanın ağzını açması lazım

Şevki Yılmaz, yine gündeme oturdu. Twitter’da topic olan Şevki Yılmaz, Akit TV’de “Kürsü” programında açıklamalarda bulundu.

AK Partili Şevki Yılmaz’ın 2023 seçimleri için AK Parti’ye sunduğu önerisi ise sosyal medyada gündem oldu. Yılmaz, “23 Kasım seçimlerine gelmeden AK Parti’nin kasanın ağzını açması lazım. 700 ton altınımız var. Merkez Bankası’nda şu kadar dolarımız var diyorsunuz.” dedi.

https://youtu.be/ZiGJRRaxqt4

MİLLET SIRF EKONOMİK YÖNDEN AK PARTİ’NİN KULAĞINI ÇEKTİ

Yılmaz’ın tartışmalara neden olan açıklaması şöyle şu ifadeler yer adlı:

“İşte İstanbul Belediyesi işte Ankara, sırf ekonomik yönden kulağını çekti. Millet Ak Partisinden ayrılmış değil. Belediyeler de var. Meclis üyeleri bizdedir. 30 küsur ilçenin 5’i hariç bizdedir. Ankara’da 3 ilçenin dışında bütün ilçeler Ak Partisinindir. Millet Ak Partisinden kopmuş değil. Ama mutfak yangınını anlatamadığı için ‘ben de demiştir; Ak Partiliyim ama belediye başkanları ile bunların kulağını çekeceğim.’ İşte onun için 23 Kasım seçimlerine gelmeden AK Partisi kasanın ağzını açması lazım. Efendim 700 ton altınımız var, Merkez Bankası’nda şu kadar dolarımız var diyorsunuz. Kime bırakacaksınız? Bu hırsızlara mı?”

ŞEVKİ YILMAZ: AMAÇ AK PARTİ’YE KOMPLOYU HAYATA GEÇİRMEK

Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz, sosyal medya kendisi hakkında yayılan sözlere yönelik açıklama yaptı. Şevki Yılmaz, sosyal medya platformu hesabından paylaşım yaparak, “Bu kurgu-montaj ve yalan dolu algı operasyonuyla anlaşılmıştır ki amaç, AK Parti iktidarına yönelik komployu hayata geçirmektir.” dedi.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.