Galatasaray, Medipol Başakşehir maçı Nef Stadı’nda oynanacak

1 min read
Galatasaray, Medipol Başakşehir maçı Nef Stadı'nda oynanacak

Galatasaray, Medipol Başakşehir maçı Nef Stadı’nda oynanacak

Galatasaray, Medipol Başakşehir’i Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında bugün konuk edecek. 19.00’da başlayacak mücadele, TRT Radyo 1’den naklen yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşılaşacak.

Galatasaray, Medipol Başakşehir Spor maçı kaçta?

Galatasaray, Medipol Başakşehir maçı Nef Stadı'nda oynanacakNef Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak müsabakayı, hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Karşılaşma, TRT Radyo 1’den naklen yayınlanacak.

Süper Lig’de son haftalarda kötü bir performans ortaya koyan Galatasaray, sezonun geride kalan bölümünde 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 23 puanla ligde 9. sırada bulunuyor.

Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla ligde iyi bir çıkış yakalayan Medipol Başakşehir ise 9 galibiyet, bir beraberlik ve 6 yenilgi sonucunda 28 puan topladı ve 16. haftayı 4. sırada bitirdi.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386