Doğu Perinçek ‘ben de bir asgari ücretliyim’

1 min read
Doğu Perinçek 'ben de bir asgari ücretliyim'

Doğu Perinçek ‘ben de bir asgari ücretliyim’

Katıldığı televizyon programında asgri ücretle ilgili soruyu cevaplayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ‘ben de bir asgari ücretliyim’ diyerek cevap verdi.

Haber Global‘de Siyaset Özel programına konuk olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek‘e asgari ücret ile ilgili görüşleri soruldu.

Doğu Perinçek 'ben de bir asgari ücretliyim'Perinçek “asgari ücretliye asgari ücreti soruyorsunuz, ben de bir asgari ücretliyim işçi emeklisi maaşı alıyorum” dedi.

‘BEN BİR TORBA İÇİNDE BİR HAVLU İKİ FANİLE YAŞAMIMI SÜRDÜREBİLİRİM’

Sunucunun ‘mutlu etti mi sizi bu ücret’ sorusuna ise Perinçek “Türkiye ekonomisine bakıyorum kendi kişisel hayatıma değil ben sonuç itibariyle gerektiği zaman bir torba içinde bir havlu iki tane fanila yaşamımı sürdürebilen bir insanım” dedi.

Perinçek, “Türkiye ekonomisi açısından baktığım zaman asgari ücret emekçilerimizin, işçilerimizin iyi koşullarda yaşaması lazım, piyasada talebin yükselmesi de önemli asgari ücret artışı piyasaya talep olarak gelecek çarşıları şenlendiren etkileri de var ama önümüzdeki dönem enflasyon yükselecek” diye konuştu.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.