44 mm Apple Watch Series 6, Amazon’da 400 dolara düşüyor

3 mins read

Apple Watch Series 6’yı Amazon üzerinden satın alırsanız Apple’ın en son akıllı saatini daha uçuza almanız mümkün.

44 mm Apple Watch Series 6, Amazon'da 400 dolara düşüyor 1

Amazon üzerinden satın alırsanız Apple’ın en son akıllı saatini daha uçuza almanız mümkün. Çevrimiçi perakendeci, Apple Watch Series 6’nın (44 mm, uzay grisi) olan bir modeline 400 dolar ‘a satıyor. Bu, normal fiyatından 30 dolar daha düşük ve gördüğümüz en düşük fiyat. Satış fiyatı aslında 415 dolar ancak otomatik olarak uygulanan 15 $’ lık bir kupon nihai fiyatı 400 dolar ‘a indirecek. Daha küçük boyutu tercih ederseniz, bazı 40 mm modeller 375 dolara satılıyor, bu da tüm zamanların en düşük seviyesi.

Seri 6 geçen ay piyasaya sürüldü, ancak Amazon’un bazı modeller için başlangıç fiyatını 385 dolara düşürdüğünü gördük. Ancak bugünün fırsatları, lansmandan beri gördüğümüz en iyi fiyatlar ve bu, sevdiğiniz biri için (veya kendiniz için) hediye listenizdeyse bir tane satın almak için iyi bir fırsat.

Apple, Series 6’daki mükemmel Series 5 Watch’ı genişleterek, çoğu iyileştirmeyi akıllı saatin kasası altında gerçekleştirdi. Tasarım temelde aynıdır, ancak Seri 6 gözle görülür şekilde daha hızlıdır ve biraz daha iyi bir pil ömrü ve daha hızlı şarjı vardır. En büyük donanım farklılıkları, Seri 5’in iki katından daha fazla parlak olan Seri 6’nın ekranında ve Seri 6’daki yeni kan oksijen sensöründe ortaya çıkar. Bu, kanınızdaki oksijen miktarını ölçer ve en sağlıklıyken insanlar günlük bazda kan oksijen yüzdesinde büyük sapmalar görmezler, bu, beklenmedik bir düşüş görme ihtimalinizi ölçmek için kullanışlı bir ölçüdür.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5373): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1260): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386