George Miller rolü yirmili yaşlarında bir oyuncuya verecek

3 mins read

Charlize Theron, Mad Max’in gelecek spin off’unda Furiosa rolünün başka oyuncuya verilmesi kararını “kırıcı” diye niteledi.

George Miller rolü yirmili yaşlarında bir oyuncuya verecek 1
Mad Max – Charlize Theron

Mayısta The New York Times, Theron’un Tom Hardy’nin yanında savaş lideri Furiosa’yı canlandırdığı 2015 yapımı Fury Road’a dair bir sözlü tarih çalışması yayımlamıştı.

Makalede yönetmen George Miller, Furiosa prequel’i (orijinal yapımdaki olayların geçmişini anlatan film ya da dizi -ed.n.) için yeni bir oyuncu kadrosu seçtiğini açıklamıştı. Yönetmen ayrıca, filmde karakterin daha genç bir versiyonu yer alacağı için rolü yirmili yaşlarında bir oyuncuya vermeyi kararlaştırdığını belirtmişti.

The Hollywood Reporter’a konuşan 44 yaşındaki Theron, bu habere cevaben şunları söyledi:

Bu, hazmetmesi zor bir şey. Bakın, George’a tamamen saygı duyuyorum. Birlikte Fury Road’u çektikten sonra saygım daha da artmış bile olabilir. O bir usta ve onun için her şeyin en iyisini diliyorum. Evet, bu durum biraz kırıcı, orası kesin.

Theron, Furiosa’yı canlandırma ve karakterin yaratılmasına yardım etme fırsatı bulduğu için “çok minnettar” olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

Eğer George yola böyle devam etmesi gerektiğine inanıyorsa ben de ona bu konuda güveniyorum.

Fakat oyuncu daha sonra rol dağılımının karaktere mutlaka sadık kalması gerekmediğine işaret ederek, prequel için doğru ismin kendisi olduğuna inandığını ima etti.

Theron, “Hikaye anlatıcılığının pek çok düzlemde sınırları zorlamak anlamına geldiğini hissediyorum” dedi.

Mesela Chernobyl gibi diziler izliyoruz, bütünüyle Rus hikayesi ama bütün o tarihi Rus karakterleri Britanyalı oyuncuların canlandırdığını görüyorsunuz. Bunun canlandırıcı bir yanı var, hikayenin duygusal etkisi kaybolmuyor.

Genç Furiosa’yı kimin canlandıracağı henüz belirlenmedi ama Emma’nın yıldızı Anya Taylor-Joy’un rolü alacağına dair söylentiler var.

Yakında The Old Guard’la izleyici karşısına çıkacak Theron, kısa süre önce, ismini birçok kişinin bunca zamandır yanlış söylediğini açıklamıştı.

Kaynak Site: https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.