Sıcaklıklar 5 ila 7 derece arasında düşüyor

2 mins read

Sıcaklıklar 5 ila 7 derece arasında düşüyor

Türkiye genelini etkisi altına alan sıcak ve nemli hava özellikle yurdun batı kesimlerinde yerini serin havaya bırakacak. Marmara Bölgesi’nde İstanbul, Ege Bölgesi’nde de başta İzmir olmak üzere sıcaklıklar 5 ila 7 derece düşecek.

Sıcaklıklar 5 ila 7 derece arasında düşüyor 1

Aşırı sıcakların ardından serin ve yağışlı hava geliyor…

Ülkenin batı kesimlerinde sıcaklıkların 5 ila 7 derece arasında düşmesi bekleniyor. Sıcak ve bunaltı havanın ne fazla hissedildiği bölgelerden olan Marmara ve Ege Bölgesi’nde çarşamba ve perşembe günü poyrazın etkili olması bekleniyor.

İzmir’de 35 derece civarında hissedilen sıcaklıklar 28 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. İstanbul’da 25 derecenin altında hissedilmesi bekleniyor

Akdeniz Bölgesi’nde de rüzgarlar bir nebze serin esecek.

İSTANBUL’DA YEREL SAĞANAK GEÇİŞİNE DİKKAT

İstanbul’da salı gece ve çarşamba sabah saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış geçişi bekleniyor.Salı günü Marmara ve Ege’de kısım kısım yerel yağışlar görülebilir. Ancak yarın hava sıcak seyredecek.”

KARADENİZ’DE VE DOĞU’DA SEL RİSKİ

Çarşamba ve buna bağlantılı olarak perşembe günü Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde şiddetli ve sele neden olabilecek yağmurlar bekleniyor.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386