Huawei’den yeni sürpriz model geliyor

2 mins read

Akıllı telefon üreticileri arasında en çok takip edilenlerden olan Huawei yeni modeli, Çin’in en büyük sosyal medya platformu Weibo’da saygın olarak kabul edilen bir hesap aracılığıyla paylaşıldı.

shiftdelete internet sitesinden Hasan Burus imzasıyla yayınlanan habere göre

Sürpriz olarak paylaşılan Modelin Huawei ya da Honor isimlerinden hangisiyle satışa çıkarılacağı ise henüz açıklanmadı. Ortaya çıkan fotoğrafta da bu yene modelin kamera detayları kendisini gösterdi.

Huawei'den yeni sürpriz model geliyor 1

Yeni Sürpriz Huawei modeli geliyor

Sızdırılan bilgilere göre orta – üst segment telefonlar arasında yer alacak olan yeni modelin, gelişmiş bir kamera sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor. Ortaya çıkan fotoğrafa bakıldığında modelde dörtlü kamera kurulumunun yer aldığı görülüyor. Bu kurulumda yer alan ana kamera için de 48 Megapiksel olduğu bilgisi modelin üzerinde alıyor.

Kameraların tasarımına bakıldığında da dikey dikdörtgen olarak hazırlandığı görülüyor. Bununla birlikte modelin Kirin işlemciyle kullanıcılarla buluşacağı bekleniyor. Ancak hangi Kirin modelinin, sürpriz Huawei modeli için işlemci olacağı henüz belli değil.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.