İş adamını 17 milyon lira dolandıran kardeşler yakalandı

2 mins read

Elazığ’da bir iş adamının 17 milyon lira dolandıran ağabey, kardeş, anne ve babadan oluşan çete Eskişehir’de yakalandı.

İş adamını 17 milyon lira dolandıran kardeşler yakalandı 1

Elazığ’da bir iş insanının; yaklaşık 800 yetimin her istediğini karşıladıklarını belirten Oğuzhan K. (41) ile kardeşi Mustafa Tarık K yaklaşık 17 milyon TL’lik parasını aldı.

Konuyla ilgili iş insanının şikayette bulunması üzerine Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı 29 Haziran 2020 tarihinde çeteye yönelik operasyon başlattı.

Başlatılan operasyonu Elazığ ile Eskişehir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlükleri iş birliğinde yürüttü. Elazığ emniyeti tarafından şüphelilerin Eskişehir’de olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri Oğuzhan K.’yi, annesi ve babasını gözaltına aldı. Şüphelilerden Mustafa Tarık K.’yi ise arama çalışmaları devam ediyor. Elazığ merkezli yürütülen soruşturma kapsamında Oğuzhan K., anne ve babası Eskişehir’de adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Oğuzhan K., tutuklanarak ceza evine gönderildi.

FARKLI İŞ İNSANLARINI DA DOLANDIRMIŞLAR

Öte yandan, şüphelilerin dolandırdığı iş insanlarını tespit etmek için başlatılan çalışmalarda ise 6 kişiye ulaşıldı. Bu iş insanlarını farklı konularda suistimal ederek dolandırdıkları belirlendi.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2362 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2362): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2122): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5373): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1260): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2362