Honor, yeni modelleri ile TENAA’da görücüye çıktı

3 mins read

Huawei tarafından yan firma olarak kurulan Honor, yeni modelleri ile TENAA’da görüntülendi. Çin Endüstri ve Bilgi Bakanlığına bağlı olarak çalışan kuruluş TEENA, piyasaya çıkmaya hazırlanan modellerin sertifika aldığı kurum olarak biliniyor.

 

Türkiye’de de faaliyet gösteren firmanın modelleri birçok operator kullanıcısı tarafından tercih ediliyor. Ortaya çıkan belgelerde de yeni modellerin tasarımı belli oldu. Belgelerde belli olan modellerin özellikleri de dikkat çekiyor.

Honor modelleri tasarımı

İlk olarak tanıtamamız gereken modelin MXM-AN00 ve AQM-AL10 model numaralı olan her iki model olması gerektiğini düşünüyoruz. Zaten Honor şirketi de bu modeli öne çıkarıyor. MXM-AN00 ve AQM-AL10 model numaralı olan her iki modelin MediaTek Dimensity 800’den güç alacağı söyleniyor. 5G destekli olan bu sistemin, 6.5 inç boyutunda 90 Hz tazeleme hızına sahip bir FULL HD+ ekrana sahip olacağı söyleniyor. 48 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel kamera kurulumu bulunacağı söylenen sistemde, 4.000 mAh batarya yer alacağı belirtiliyor. Bu bataryanın da 22 W hızlı şarjı desteklediği söyleniyor. Bu özelliklerin aynı olmasına rağmen iki farklı model numarasına verilmesinin sebebi bilinmiyor.

Honor modelleri arasında ortaya çıkan diğer model numarası ise ASK-AL20 oldu. Giriş seviyesinde olacağı söylenen bu modelin özellikleri için 6,39 inç boyutunda 720p ve IPS ekranlı olacağı söyleniyor. 19.5:9 oranlı ekranlı modelde 4G ve çift SIM destekli işlemci yer alacağı belirtiliyor. Bu işlemin de 2 GHz hızında çalışacağı söyleniyor. Modelin, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ya da 4 GB RAM 128 GB depolama alanı seçeneklerine sahip olacağı söyleniyor.

Bu modelin 48 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel kamera kurulumuyla kullanıcılarla buluşacağı söyleniyor. 3.900 mAh batarya kurulumu bulunan modelin, 159.81 x 76.13 x 8.13 mm boyutunda ve 176 gram ağırlığında olduğu söyleniyor. Modelde renk seçenekleri olarak da mavi, kırmızı, siyah ve beyaz bulunacak.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386