Fenerbahçe, sahasında Hes Kablo Kayserispor’u konuk edecek

2 mins read

Türk futbolseverlerin aylardır beklediği Süper Lig, bu akşam oynanacak iki kritik karşılaşma ile dönüyor. Sezona iyi başlayan ancak istikrarsız performansı nedeniyle şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, sahasında Hes Kablo Kayserispor’u konuk edecek.

Fenerbahçe, Kayserispor

Corona virüsü salgını nedeniyle lige ara verilmeden önce sarı-lacivertli takım topladığı 40 puanla 7. sırada, konuk ekip Kayserispor ise 22 puanla sonuncu sırada bulunuyordu. Zorlu karşılaşma öncesi her iki takımın da ilk 11’i belli oldu.

Tüm dünyayı sarsan corona virüsü salgını nedeniyle, birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de futbola ara verilmişti. 26. hafta sonunda askıya alınan Süper Lig bu akşam geri dönüyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmalardan biri de Fenerbahçe’nin sahasında Kayserispor’u konuk edeceği mücadele. Ülker Stadyumu’nda oynanacak müsabaka ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

Bilindiği gibi sezon ortasında teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde takımın başına Tahir Karapınar’ı getirmişti. Karapınar ilk sınavını Kayserispor karşısında verecek.

MURIQI YEDEK BEKLİYOR!
Fenerbahçe’nin Kayserispor’u konuk edeceği maçta Kosovalı golcü Vedat Muriqi yedek kulübesinde yer alıyor.

İLK 11’LER
FENERBAHÇE: Altay, Deniz, Falette, Serdar Aziz, Dirar, Gustavo, Ozan, Mehmet Ekici, Rodrigues, Ferdi Kadıoğlu, Mevlüt Erdinç.

KAYSERİSPOR: Lung, Emre Taşdemir, Hasan Hüseyin Acar, Kravets, Zoran Kvrzic, Mesanovic, Djedje, Rienstra, Mensah, Sapunaru, Diego Angelo.

FENERBAHÇE-HES KABLO KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe’nin sahasında Kayserispor’u konuk edeceği maç bu akşam saat 21.00’de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.