‘Bayburtlu dayı’ yine sosyal medyanın gündeminde

2 mins read

Bayburt’u tanıtmak isterken fenomen olan ‘Bayburtlu dayı’ yine sosyal medyanın gündeminde

Bayburt’ta ocak ayında aşırı soğukların etkisiyle donan, Gökçedere Gölü’nün yüzeyine yatarak çektirdiği fotoğraf kareleriyle sosyal medyada ilgi odağı olan ‘Bayburtlu dayı’ lakaplı Tuncay Şeker (47), bu kez karların üstünde poz vererek takipçilerinin ilgisini çekti.

'Bayburtlu dayı' yine sosyal medyanın gündeminde 1
Bayburt’ta ocak ayında etkili olan soğuk hava nedeniyle Gökçedere Gölü’nün yüzeyi buz tutunca, vatandaşlar göl üzerinde yürüyüş yaparak bu anları fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirmişti.
'Bayburtlu dayı' yine sosyal medyanın gündeminde 2
Kent sakini Tuncay Şeker’in de buz tutan göl yüzeyine uzanmış halde çekilen fotoğrafları, sosyal paylaşım sitelerinde ilgi odağı olmuş, büyük beğeni toplamıştı.
'Bayburtlu dayı' yine sosyal medyanın gündeminde 3
Sosyal medyada fotoğrafların paylaşım rekoru kırmasının ardından ‘Bayburtlu dayı’ lakabıyla tanınan Şeker, kentte etkili olan kar yağışı sırasında çekilen fotoğraflarında da ilginç pozlarını sürdürdü.
'Bayburtlu dayı' yine sosyal medyanın gündeminde 4
“BİRDEN FENOMEN OLDUM”
Sosyal medyada gündem olunca çok güldüğünü anlatan Şeker, tek amacının Bayburt’u tanıtmak olduğunu söyledi. Amatör olarak fotoğraf çektiğini ifade eden Şeker, “Amacım; Bayburt’u dünyaya tanıtmaktı ama bunu bir türlü başaramadım.
'Bayburtlu dayı' yine sosyal medyanın gündeminde 5
“AMACINA ULAŞTI”
Tuncay Şeker ile fotoğraf çeken Murat Akkoyunlu ise, “Verdiği pozlarla sosyal medyada gündem oldu. Yıllardır Bayburt’u tanıtmak için uğraşıyordu ve sonunda bu amacına ulaştı” diye konuştu.

'Bayburtlu dayı' yine sosyal medyanın gündeminde 6

'Bayburtlu dayı' yine sosyal medyanın gündeminde 7

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.