Cats, Box Office hasılatlarıyla şaşırttı

1 min read

A.B.D. ve Birleşik Krallık’ta 20 Aralık Cuma günü vizyona giren Cats, fragmanı yayınlandığı günden bu yana eleştiriler ile karşılaşmıştı. Cats, A.B.D.’deki ilk vizyon haftasında 6,5 milyon dolar hasılat kaydetti. Birleşik Krallık ve İrlanda’da ise 4,5 milyon dolar hasılat elde eden filmin 100 milyon dolarlık bütçesi düşünülünce filmin zarar etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Internet kullanıcılarından eleştirmenlere kadar herkes aslında Cats müzikali için çekilen filmin fragmanından şikayetçi olmuştu ve kimse iyimser değildi. Bu eleştiriler ile boğuşarak vizyona gien Cats, vizyondaki ilk hafta sonunu Star Wars: Rise of the Skywalker, Jumanji: The Next Level ve Frozen 2’nin arkasından dördüncü sırada tamamladı.

Yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Tom Hooper’ı barındıran film, oyuncu kadrosunda Francesca Hayward, Idris Elba ve Taylor Swift gibi isimleri bulunduruyor.

Cats’in yapımcıları, filmin 100 milyon dolarlık maliyetinin iki katı kadar Box Office kazancına ulaşacağını düşündüklerini açıklamışlardı.

FİKRİKADİM

The ancient idea tries to provide the most accurate information to its readers in all the content it publishes.


Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2386 Stack trace: #0 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2386): fclose(false) #1 /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2146): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/functions.php(5420): ob_end_flush() #4 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #5 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/fikrikadim/public_html/wp-includes/load.php(1270): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /home/fikrikadim/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2386